Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Massa känslor...

Av Lina Lilja - 22 augusti 2009 18:52

Sorry för att jag inte skrev något igår, orkade inte. Det är så mycket som händer just nu, och det är så många känslor. Ett år som utbytesstudent är inte en dans på rosor som det ofta verkar, det är väldigt mycket tuffare än så.


Vissa stunder så är det bra, då känner jag att absolut, jag stannar tiden ut! Ibland, som idag när vi satt och åt på en restaurang, då vill jag bara hem. Jag började grina helt plötsligt och ville ta nästa plan hem. Men saker och ting har blivit bättre sedan skolan börjat, och jag tror saker och ting kommer bli ännu bättre om några veckor när jag har hittat lite kompisar.


Just nu känner jag att jag vill ge det lite tid, låta det ta ett par veckor. Men jag har också lovat mig själv att skulle det inte kännas bra, då åker jag hem. Jag tänker inte göra mig själv illa eller plåga mig själv. Känns det inte bra så blir det nästa plan hem. Dock så är det självklart att det kan ta ett par veckor innan man har fått kompisar och så.


Igår så var det först skola. Har nu ändrat mitt schema från fysik till anatomy (biologi typ) och från Trig till Algebra II. (En lättare mattekurs). Matteläraren tyckte inte att jag skulle byta, och efter ett tag hängde jag med hyfsat, men jag ville inte hålla på och traggla mig igenom en mattekurs när det inte ger mig mer än kunskap, så då läser jag hellre en Algebra II, slipper plugga så in i norden, och får bättre betyg dessutom.


När vi kom hem igår så tog vi det lugnt en liten stund, bara jag och Ceci hemma. Sedan kom Jenny, Keilas bästa vän, och hennes två ungar och hämtade oss. Underbar människa!! Vi åkte hem till henne och hälsade på hennes två hundar och hennes mamma. Jättegulliga hundar! Ska lägga ut bilder sen, orkar inte nu, hehe. Därefter var vi ute och åt, jag och Ceci, Keila och 3 ungar, Jenny och 3 ungar. Vi åkte genom Wichita med bilen och stannade i Old Town och tog massa fina bilder och bara hängde lite.


Vi åkte en sväng till med bilen innan vi åkte hem, tog det lite lugnt, och därefter hoppa i säng. Idag så åkte jag, Keila och Eli (1:åringen) och lämnade bagage. Sov mestadels i bilen, och längtade hem. Vi åkte förbi Little Sweden och jag fick svenska pannkakor och så köpte vi pepparkakor, mums!!


Därefter åkte vi och träffade Arthur, Ceci, Kersten, Nate och Charlie (en kompis till familjen) och så åkte vi till en restaurang och åt. Nu sitter vi här hemma och hänger lite bara, väntar på att ungarna ska åka till sin pappa så kanske vi ska hitta på något sen. Är så grymt trött bara! Och så mår jag inte så bra heller, längtar hem massor. Saknar er så!


Jag har aldrig insett förut hur mycket jag älskar mina vänner, min släkt, och framför allt min familj förrän jag kom hit. Jag älskar också Sverige som land, och det är saker som jag inte insett förrän nu! Älskar er massor där ute, och saknar er så!


Ta väl hand om er!


Puss o Kram

Lina Lilja

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards