Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

Åka hem?

Av Lina Lilja - 26 augusti 2009 19:50

Måste få skriva av mig igen, för just nu mår jag PISS! Nu har jag varit hemifrån i två veckor, och under dessa två veckor har jag upplevt mer, och känt mer känslor, än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv. Jag har utvecklats, massor, men jag undrar ändå om jag verkligen borde vara här.


Igår kändes det jättebra, även om allt inte är super här borta, så kände jag verkligen att jag vill verkligen stanna tiden ut, och jag kan göra det. Nu känns det inte alls så längre... Skolan känns bara jobbig, det är många klasser jag inte fattar ett dugg på. Jag gillar skolan, massor!, och jag har massa nya kompisar, that's not the problem. Problemet är att jag är mer skoltrött än vad jag trodde jag skulle vara, och att komma hit till en ny typ av skola gjorde inte att det kändes bättre.


I lördags och i söndags morse funderade jag på allvar om jag borde åka hem, nu funderar jag ännu allvarligare. Som det känns nu så vill jag hem, men inte för att hoppa in på något gymnasium. Just nu så känns det som om jag vill hem, ta ett år från skolan där jag kan fokusera på hästar, och ta ett jobb för att tjäna lite pengar och ha något att göra. Men inte göra ett dugg som har med skolan att göra!


För som det känns just nu så går det bara neråt. Skolan blir jobbigare och jobbigare för varje dag, och om jag skulle orka ta mig igenom hela det här året så kommer jag aldrig orka vidare direkt in på gymnasiet. Och att ligga två år efter i gymnasiet är verkligen inget jag vill!


Jag vet att jag kommer ångra mig jättemycket om jag åker hem. All den tid och alla pengar som vi lagt ner på det här, och så går det åt skogen! Men innan jag åkte så såg jag bara fram emot det bästa året i mitt liv, man tänker inte på allt det jobbiga man faktiskt kan komma, och kommer att gå igenom. Jag kanske inte var mentalt förberedd på det här? Jag har växt massor under mina två veckor här, och lärt mig massor. Och jag har haft bra dagar och riktigt roliga stunder också! Men jag mår hellre dåligt hemma där jag kan få hjälp än här där jag är själv.


Någon som har varit iväg på något sånt här, och åkt hem? Varför? Ångrar ni er massor eller tror ni att det var rätt beslut?

En av anledningarna till varför jag åkte hit var för att jag ville komma iväg från allt, och jag visste att jag inte skulle orka gå direkt in på gymnasiet efter nian, jag var för trött på skolan, men jag var nog inte redo för detta heller. Skolan här innebär inte mindre jobb.


Nu när jag överväger det hela här så känns det som att det enda rätta är att åka hem. Jag tycker inte att det var fel att åka hit, för det lärde mig jättemycket, men jag tror det kan vara fel att stanna kvar, för i slutändan bryter det nog ner mig mer än stärker mig, och jag vill åka hem innan det sker...


Vi får se vad som händer, och hur det känns om ett par dagar, så bestämmer jag mig till helgen. Känns det likadant i slutet av veckan så bokar jag ett flyg hem, punkt slut.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Anders ljungberg

Anders ljungberg

27 augusti 2009 04:38

känner i gen mig i detta att man tycker om hemmet mer när man är borta värre var det när man var under 20 år .men jag får hoppas att det blir bra med dig mvh Anders

http://www.metrobloggen.se/andersljungberg

 
Lina Lilja

Lina Lilja

28 augusti 2009 04:18

Tackar för kommentaren och och de fina orden. Kram!

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se