Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Kritik

Av Lina Lilja - 28 augusti 2009 17:18

När jag satte på datorn när jag kom hem från skolan idag så ramlade ett mejl in i inkorgen från en trogen läsare som skrev (har tagit bort endel av mejlet så det blir anonymt);

Jag förstår mycket väl att du längtar hem och det är såklart inte bra!
Men du ska veta att du tjatar om det hela tiden !
Vad hände med alla sexinlägg ?! Dom som vi alla läser bloggen för att följa.
Det var längesen du skrev något sådant nu, och vi vill ha många fler!
Skulle gilla en specialare med vad du anser som "amerikanskt sex" och gärna lite mer om dig och dina personliga sextankar.


Anledningen till varför jag skriver detta är för att jag vill veta vad ni vill. Håller ni alla med denna läsare, eller tycker ni annorlunda? En sak vill jag att ni ska veta i alla fall, och det är att jag har en hel hög nya läsare, som följer bloggen för att de vill veta vad som händer under mitt år i USA. Jag är väldigt ledsen för att det blir så mycket tjat om min hemlängtan, ska ta vara på kritiken och försöka låta bli att skriva massa saker om hemlängtan, förstår att ni tycker det blir jobbigt.


Det är skönt att skriva av sig ibland bara, det är väldigt mycket känslor här på andra sidan Atlanten, och jag har ingen att prata med här än. Har dock hittat lite kompisar som jag har via nätet som har upplevt/upplever samma sak, så jag ska försöka prata mer med dem och min familj i Sverige, och skriva mindre till er. Men jag kan lova att det sista inlägget om hemlängtan inte är skrivet, men jag ska försöka göra färre!


Anledningarna till att jag inte skriver om sex längre är dels för att


1. Jag har en hel del nya läsare, människor som inte är intresserade av att läsa om sex utan vill läsa om mitt år i USA.


2. Jag har helt enkelt inte tiden. Det är mycket som händer här borta, och att skriva sexinläggen tar faktiskt endel tid då jag vill ha det bra gjort med rätt fakta, så jag söker en hel del efter fakta innan jag skriver dem.


Jag vill också pointera, som jag så många gånger gjort förut, att jag är oskuld. Jag har inga egna sexerfarenheter som jag kan skriva om. Jag skriver mina inlägg av flera olika anledningar, bl.a för att upplysa, och för att jag ska lära mig mer om sex, men också för att försöka bryta isen. Jag anser att man ska börja prata mer om "farliga" saker, typ sex och sånt.


Visst slänger jag in egna argument och tycken i mina sexinlägg, men jag har noll erfarenhet av sex, that's why jag inte skriver mina personliga åsikter om sex, och vilken ställning eller liknande jag tycker är bäst. Jag vet inte!


Så nu frågar jag er, hur många av er vill ha fler sexinlägg, och hur många av er följer bloggen för att följa mitt år i USA? Jag älskar kritik, och vad jag skriver i den här bloggen skriver jag dels för att jag gillar att skriva om det, och dels för att ni gillar att läsa det. Så berätta nu för mig så jag vet vad jag ska skriva om!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Thea

Thea

29 augusti 2009 02:11

jag läste på utbytesstudent forumet att du inte trivs så bra. är det säkert att flytten blir av nu eller så? jag trivs inte heller så bra, men det känns så dumt att bara byta familj eller så.. speciellt när jag inte har som du, en massa bra arrgument för varför du ska byta.hur länge har du bott hos familjen?

http://livetsomthea.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

29 augusti 2009 20:42

Du har fått mejl ;)
Kram =)

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se