Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Tiden går fort!

Av Lina Lilja - 29 augusti 2009 15:43

Nyss sa jag att tiden går så gryyymt sakta idag, nu helt plötsligt bara rinner den iväg!! Nyss, var för snart två timmar sedan, shit! Jag har varit upptagen med att mejla kompisar och familj, och göra läxor. Nu är jag klar med matten i alla fall. Eller jag är inte klar, men jag har gjort allt jag kan, resten behöver jag hjälp med.


Tänkte att jag skulle läsa lite anatomy också, måste verkligen plugga där! Kommer såå misslyckas på måndag, känns inte bra alls.. Sedan måste jag jobba lite på historian också, känns bra att få så mycket som möjligt gjort nu så kan jag ta det lite lugnare imorgon.


Tog en liten paus från pluggandet nu, behövde det, men nu ska jag sätta fart igen. Keila sover fortfarande (har sovit ett par timmar nu) så jag vet ännu inte vad som händer ikväll... Efter att ha blivit pålurad mobil+internet så har jag inte så mycket pengar kvar, *suck*. Ångrar mig skarpt att jag gick med på det där dyra telefonabonnemanget, finns säkert mycket billigare på WalMart!! Men men, gjort är gjort, suck, svider i plånboken gör det i alla fall. Och när mamma väl läser mejlet som ramlade in i hennes inbox för några timmar sedan kommer hon inte bli glad, tur att man sitter på andra sidan jorden!


Ha det bra, hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se