Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2009

Internet på rummet!

Av Lina Lilja - 29 augusti 2009 23:38

Köpte ju eget internet idag, vilket var dyrt men också kändes skönt. Innan har det varit dålig signal och vi har bara kunnat sitta på övervåningen, i vardagsrummet, för att ha internet. Provade att ha internet på nere i vårat rum nu, och tja, det är dålig signal så det är lite småsegt, men det fungerar alldeles utmärkt - härligt!


Det är skönt att ha internet på rummet, för på rummet är ett av de få ställerna, de få stunderna, då man får vara ifred. Eller tja, Ceci är här, men vi slipper småungarna i alla fall....


Vi åkte hem till Arthur och Tamela omkring halv sex eller något och grillade. Vi hängde där fram till omkring nio då vi åkte hem till Kenny och satt och tittade på film ett tag - som vanligt somnade jag på soffan... Fast jag sov bara typ två minuter eller något.


Nu kom vi nyss hem, ska sova. Imorgon är det kyrka och sedan så ska vi till flygplatsen för att möta Arthurs kinesiska bror, som jag inte kan namnet på. Hoppas att han kommer skaffa ett amerikanskt namn, det brukar asiater göra! Annars kommer jag aldrig komma ihåg namnet.. Men kul ska det bli i alla fall, ytterliggare en student till våran lilla grupp, hehe =)


Ha det bra där hemma!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se