Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lina Lilja - 9 augusti 2009 09:04

Tjena allihopa, hur mår ni idag då? Själv är jag lite tankfull men har vaknat på rätt sida =)

Jag har inte riktigt fattat att det bara är fyra dagar kvar tills jag åker, jag vågar nog inte riktigt tro det, jag har ju varit här förut och då gick det ju inte så bra...


Ska snart äta frukost, sedan blir det till att börja packa. Jag tror det blir en sväng med ringen innan lunch också, det är ju så gryyymt kul! Efter lunch tänkte jag att jag skulle åka en sväng till stallet och se om jag hittar på något kul där =)


Det var väl allt jag hade att säga för stunden...


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 8 augusti 2009 23:11

Nu ska jag gå och lägga mig, ni får se bilder imorgon. Datan krångla så mycket så det tog sådan tid att lägga in det på FB att jag inte orkade mer nu...


Har i alla fall fått mejl från min amerikanska mamma som sa att min syster från Brasilien har kommit fram i alla fall, skönt att höra! Tror ni jag längtar som fan eller?


Nä, nu är det sleepingtime. Imorgon ska det packas och åkas ring, sedan blir det en sväng till stallet på eftermiddagen, annars lär jag väl inte överleva, hehe ;)


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 8 augusti 2009 22:11

Vi kom nyss tillbaka från en mysig kväll ute på öarna. Väldigt trevligt, bilder kommer snart =)


I alla fall så hade pappa och jag en diskussion, eller snarare så gjorde jag ett konstaterande och han höll inte riktigt med... För mig är inte döden något svart och jobbigt, det må låta hemskt, och jag vet att jag är konstig och annorlunda, men skitsamma, jag ser inte döden på samma sätt som många andra gör.


Till sak. Det är lite roligt det där med livet tycker jag. Det enda vi människor gör i livet, det enda mål vi har, är att överleva. Vi jobbar för att få pengar till mat och husrum så vi överlever. Vi försöker hela tiden hitta botemedel mot sjukdomar och grejer, ändå så vet vi alla att vi kommer förlora. Hittills har ingen lyckats besegra döden och helt ärligt tror jag aldrig att någon kommer lyckas. Ändå tillbringar vi varenda dag med att försöka överleva. Lite sjukt egentligen....


Jaja, tråkigt konstaterande, det tog lite livslusten ur en ;) Nu ska jag ladda upp lite bilder på FB, och någon här också.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 8 augusti 2009 16:08

Kom nyligen hem från stallet där jag oväntat har tillbringat dagen. Snackat med en massa kompisar, ridit en häst, snackat med lite fler kompisar och mest gjort ingenting....


Och tydligen ska jag ha en avskedsfest till, på tisdag. Men jag får inte ragga folk, utan det ska mina kära kompisar göra. Tydligen dög det inte när jag fixade det... Och en sak ska ni veta om mina kompisar; Don't ever trust them! Så, med mitt kontrollbehov utöver det normala, känns inte det här fullt och helt jättebra. Men det blir nog bra i slutändan! Hoppas det i alla fall =)


Nu ska vi åka ut på öarna och äta. Familjen+syrrans en kompis. Myyyyyyyyyyyysigt! Varmt i vattnet är det också, har precis badat =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 8 augusti 2009 10:34

Tjena tjena allihopa! Enligt mitt horoskop så skulle jag attrahera andra människor med min positiva energi idag, så man lär väl försöka ;) Hehe...


Närå, jag tror jag har vaknat på rätt sida idag, hoppas det i alla fall. Har en förjävlig träningsvärk i hela kroppen efter att jag åkt ring igår. I hela kroppen utom i magen, suck, det är ju magen som ska tränas! Och ben och rumpa också i och för sig, och dessa är tränade... Det blir mer åkande ikväll!


Ska snart in till stallet. Äntligen är min kompis hemma från Cypern, så nu måste jag hinna träffa henne idag. Vad jag mer ska göra i stallet vet jag inte riktigt, men något kan jag nog hitta på =)


Ikväll ska familjen ta båten ut på någon ö och grilla, mysigt. Skulle egentligen börjat packa idag, men det får vänta tills imorgon.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 augusti 2009 23:36

Idag blev det inge rida, men det blev naturligtvis massa stallet i alla fall. Hjälpte stallpersonalen, tråkade ut kompisar, kikade på ridlägeravslutningen, och tog in och ut lite hästar.


Det har inte varit riktigt min dag idag. Jag vet inte om det är att resan närmar sig, att jag har sovit så lite, värmen, eller allt annat, som gör att jag har varit så trött, seg och deppig idag, men fortsätter jag såhär så lär jag inte ha några kompisar kvar till jag åker. Nä, nu måste jag rycka upp mig.


Idag har i alla fall min kompis kommit hem från Cypern, jag har faktiskt saknat henne jättemycket! Hon är en sådan människa som jag alltid kan prata av mig med, så det är nog mycket det jag har saknat.. Stackars tjej.... Hehe :p


I alla fall så var jag och morsan på Sommar Yran en sväng idag, jävligt trist måste jag säga, men nu är det sett i alla fall. Köpte en tröja med texten "ÄLSKAD AV ALLA" som jag tänkte ha i stallet, de kommer skratta tills de kissar på sig ;) Hehe...


Flirtade även med lite killar, men det orkar jag inte berätta om nu, tar det en annan gång om ni är intresserade. Köpte även lite te och en lakritsrem, och massa saker på syrrans beställning. Men tråkigt var det, och jävligt lite folk...


Åkte förbi stallet och tog in lite hästar innan vi åkte hem. Farsan hade köpt en sådan där ring ni vet, som man åker med efter båten, och syrran hade kört med den en massa så då var ju jag tvungen att testa lite också. Pappa blev lite sur för hur mycket han en försökte så åkte jag inte av en enda gång, duktigt va!? Men jag får nog tacka ridningen en hel del, kände att det var mycket därifrån som var bra att ha...


Sedan blev det tacos och därefter tv. Nu dator och sova. Jag kan inte vara uppe såhär sent! Är alldeles för kvällstrött för det, dessutom går jag upp så tidigt på mornarna i alla fall...


Imorgon stallet och så kanske en sväng med båten.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 augusti 2009 23:25

Jag satt och tittade på ett inspelat avsnitt av "The Bachalorette", och efter att ha sett ett program så fyllt av kärlek och känslor så går det inte att inte fundera vidare på det. Framför allt inte om man heter Lina och är en expert på att tänka.


Okey, föreställ er scenariot;

Du har två människor att välja på att dela ditt liv med. Du kan bara välja mellan dessa två, och båda är intresserade av dig, allt är upp till vad du vill och väljer att följa, okej?


Människa 1;

En ganska dålig människa egentligen. Har en dålig uppväxt och en historia med droger, nu ren. Är även åtalad för flertalet småbrott som till exempel snatteri och även droginnehav. Har suttit av alla straff och satsar nu mot målet att bli en bättre människa. Har svikit människor förut, och du vet att personen skulle kunna krossa ditt hjärta. Är snäll, oftast, men har ett väldigt humör och är lättretad. Trots alla minus så är du kär, på riktigt kär, i denna människa, hur mycket hjärnan än säger ifrån.


Människa 2;

En av de snällaste människorna man kan träffa. Lojal och omtänksam, romantisk. Har även en del pengar. Är aldrig dömd för brott, och har en bra uppväxt, god utbildning och bra jobb. Såvitt du vet, och så vitt alla säger, har personen aldrig svikit någon, har alltid tagit bra hand om sina partners. Har ett stort hjärta och älskar barn. Du vet att du skulle kunna få en bra framtid med den här människan, grejen är att det finns ingen gnista, du känner ingenting. Vänner, visst!, men kär skulle du aldrig kunna bli.


Så... Vad väljer du??? Snälla kommentera och berätta vad ni väljer, för jag skulle så gärna vilja veta vad ni väljer! Ni får naturligtvis vara anonyma om ni vill =)


Själv hade jag lätt, utan att tveka, valt människa nummer 1. Jag anser att man ska följa hjärtat mer än hjärnan, för även om vägen kan vara svårare, och oftast är, så blir slutet bättre...


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 7 augusti 2009 10:05

Godmorgon vänner! Tänkte skriva ett snabbt inlägg bara, vet inte riktigt vad jag ska skriva... Måste egentligen skynda mig nu, ska snart åka till stallet. Blir väl där hela dagen, och sedan blir det nog en sväng till Sommar Yran också =)


Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se