Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lina Lilja - 6 augusti 2009 23:16

Nu ska jag sova. Så jävla trött, måste gå och lägga mig tidigare på kvällarna, jag pallar inte annars.


Imorgon blir det väl stallet som vanligt. Eventuellt en sväng till Sommar Yran som pågår i stan också och se om jag hittar något eller någon kul. Hoppas kan man ju alltid, men det brukar sluta med att man slösar en massa pengar på lakritsremmar man aldrig äter upp...


Vi höres väl tomorrow. Då blir det till att börja packa igen...


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 augusti 2009 23:04

När jag stod och borstade tänderna för fem minuter sedan gick det upp någonting för mig. Det är inte A Lonely September som borde rulla varv på varv på datorn just nu, inte är det Här kommer alla känslor. Nej, det är Det gör ont med Lena PH.


Jag har aldrig varit överdrivet förtjust i den låten just bara för att jag aldrig har fått någon känsla av den. Den har liksom inte sagt mig någonting, den har inte givit mig någonting, men nu helt plötsligt så fattar jag varenda ord, känner igen mig i varenda rad.


Och alla omkring dom märker ingenting

Finns de nått mer o säga
Säg finns det nånting mer
Jag var väl ingen ängel
Jag förnekar inte de
Men nu när det är över
Så finns du överallt Ååh!

Ont, det gör ont men det går
Det gör ont en stund på natten
Men inget på dan
Du vet att det gör ont
Det gör ont men ändå
Jag har klarat mig rätt länge
Jag börjar blir van
Och alla omkring dom märker ingenting
Det gör ont, så ont

Här finns så många minnen
Allt vi gjort i våra dar
Fattiga o rika
Det finns väl många minnen kvar
Men om jag kunde glömma
Då kunde jag bli fri

Ååh

Ont, det gör ont men det går
Det gör ont en stund på natten
Men inget på dan
Du vet att det gör ont
Det gör ont men ändå
Jag har klarat mig rätt länge
Jag börjar blir van
Och alla omkring dom märker ingenting
Det gör ont,

Ååh

De sista jag behöver
Är flera minnen utav dig
Men nu när det är över
Ååh
Då finns du överallt

Ont, det gör ont men det går
Det gör ont en stund på natten
Men inget på dan
Du vet att det gör ont
Det gör ont men ändå
Jag har klarat mig rätt länge
Jag börjar blir van
Och alla omkring dom märker ingenting
Det gör ont, ont så ont så ont
Dom märker ingeting men... mmm
Det gör ont
Ont, det gör ont, det gör ont


Tja, vill man inte se så ser man inte, enklare än så är det inte... Ibland måste man kanske få människor att se, eller så går man under. Vilken väg, stup eller uppförsbacke?


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 6 augusti 2009 20:36

Har ingen rubrik, då jag inte riktigt vet vad jag ska skriva... Jag är i känslomässigt kaos just nu och borde egentligen spela Per Gessles "Här kommer alla känslorna på en och samma gång" istället för låten som rullar i högtalarna just nu (lär knappast behöva skriva vilken, det kan ni lista ut själv).


Jag ser jättejättemycket fram emot resan och tycker det ska bli jättekul med USA. Familjen verkar super och allt verkar super, men ändå så känns det jävligt tråkigt att åka nu. Dels så har jag egentligen en hel del att reda ut med mina kompisar, saker som mer är lagt på hyllan med förhoppningen att det löser sig själv, och dels så är det just det, nu har jag ju massa kompisar jag inte vill lämna!


Dock verkar det på dem i alla fall som att de kommer finnas kvar när jag kommer hem igen, för det vill jag verkligen. De vänner jag har nu är äkta vänner, de finns där för mig, och jag vet det även om jag inte alltid tror på det, i ur och skur, och de gillar mig för den jag är inte för den jag låtsas vara. My beautiful friends, I'm gonna miss you so much!


Djupt andetag, så nu lämnar vi det där. Jag har fått rida varje dag sedan i fredags och även idag höll trenden. Jag fick ut och skritta på en häst, samma jag skrittade igår, tillsammans med en kompis som gick med en häst. Tycker det är så kul att få rida så mycket som jag får göra! Det här är ju fan bättre än att ha egen häst... =)


Jag och morsan var även i stan en sväng, nu har jag presenter till alla mina syskon. Härligt att ha det gjort i alla fall! Men än är det mycket kvar....


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 augusti 2009 23:23

Gick in på mejlen nu och hade fått svar från min amerikanska mamma, Keila. Hon skrev jättemycket om sig själv, familjen, stan, skolan och så och allt lät superbra! Jag och Ceci (min brasilianska syster) ska få bo i ett stort rum med två sängar och bord som vi kan sitta och plugga vid eller så. Det är precis iordninggjort (jag måste påpeka att för att vara ensam med fyra barn så låter hon väldigt rik....). Alla såg fram emot att vi skulle komma och de hade gjort plancher till att välkomna mig med när jag klev av flygplanet.


Vet du vad hon mer skrev? Det här är det bästa i hela mejlet, även om det är ett "kanske" i meningen. Jag har översatt det till svenska för enkelhetens skull.

"Vi har 5 tunnland (1 tunnland är ca. 5000 kvm, min parantes) och vi funderar på att köpa två hästar. I så fall har du hästar att rida på."
Låter inte det underbart!? Hoppas, HOPPAS, att de köper hästar, det skulle vara så underbart!


De bor ett par kilometer från byns centrum, där finns det restauranger och lite sånt. De bor 15 minuter ifrån Wichita, och där finns allt du kan drömma om. Biografer, shoppingcenter, ALLT! Där finns också skolan (om jag fattat det rätt...).


Jag ser verkligen fram emot att få åka dit, det låter jättebra och jag hoppas att det är lika bra när jag kommer dit. Spännande ska det bli i alla fall =)


Det var mysigt ute på öarna. Det var jag, mamma o pappa, syrran, en kompis och så kom farmor o farfar förbi en sväng också. Mycket trevligt =)


Nu ska jag sova. Imorgon är det stallet som gäller, och om jag hittar plånboken tänkte jag åka en sväng till stan också.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 augusti 2009 18:16

Häromdagen berättade pappa för mig om när han träffade en italiensk kund.. Det var så att när han jobbade i Stockholm, det här var innan jag var född, så jobbade han som säljare på ett företag. En dag så kom en italiensk kund på besök och ställde då frågan om vi har bidéer;


Pappa:

"Det händer, men väldigt få har det."


Italienaren:

"Men..? Hur gör ni då när ni har varit på toa???


Därför har vi svenskar en förkärlek till italienare. De är alltid snygga, fräscha och redo för sex =D Hehe.


Dagen har jag tillbringat i stallet. Fick även idag rida en sväng, men det har mestadels blivit massa snackande med kompisar. Nu ska vi äta middag, hemmagjord pizza, därefter ska vi ta båten ut till en ö och fika. Mysigt! Svensk sommar när den är som bäst =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 augusti 2009 23:34

Filmen var bra, helt okej, men jag har sett bättre filmer. Den kändes, helt ärligt, lite intetsägande. Helt klart en film värd pengarna, men ska ni gå på bio (och är byxmyndiga) välj då hellre Brüno, den gav en mycket mer och det är en film man går och pratar om i veckor efteråt, det är inte den här.


Jag har precis mejlat min familj. Känns lite sjukt egentligen, morsan är 29, jag och min syster från Brasilien är 15. Sedan finns det tre söner, 9, 7 och 1 år gamla, och en dotter på 4. Kul familj va? Jävla liv det kommer vara! Haha!


Nä men jag tror det blir bra, det känns bra så vi hoppas väl på det =) Nu ska jag sova, imorgon blir det stallet och så eventuellt stan. Fick 300 kronor i presentkort på ena gallerian här på stan i "Tröstpris" då jag inte vann i deras tävling förra veckan, så jag måste använda upp dessa pengar i att köpa presenter till alla barnen!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 augusti 2009 19:24

Fick precis ett telefonsamtal från Explorius, de har hittat en familj till mig!! Jag kommer fortfarande att bo i Wichita, men denna gången med en kvinna, hennes fyra barn + en till student (som jag tror är Ceci som jag också skulle ha fått bo med i den andra familjen!!). Mer detaljer kommer i ett mejl som jag spännt väntar på..


Jag kommer dock inte att gå på samma skola, lite tråkigt då jag verkligen gillade skolan jag skulle gå på, men jag gillar att jag ska få bo i samma stad i alla fall. Jag hoppas det blir bra tillslut i alla fall! Tyvärr missar jag NY men jag får en ersättning på 300 dollar, så det är helt okey ändå.


Skolan börjar den 18:de så jag kommer att åka den 13:de, preliminärt.


Mamma och jag ska på bio ikväll. Ska se Sommaren med Göran, så jag måste gå och börja göra mig iordning, men jag lovar att om jag får mejlet så ska jag ge er mer information så fort jag kan!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 augusti 2009 09:19

Nu skulle jag egentligen ha sagt hejdå till allt här hemma, jag skulle ha sagt hejdå till familjen och jag skulle ha suttit på Arlanda tillsammans med mina nya kompisar och vänta på flyget. Istället sitter jag instängd på mitt rum med datorn som ända sällskap, *suck*.


Nä, ska cykla in till stallet nu. Tänkte cykla senast nio, men jag orkade inte. Idag blir det stall, rida =), gym, och kanske stall igen. Men nä, nu pallar jag inte sitta här nå mer, hörs ikväll!


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se