Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lina Lilja - 3 augusti 2009 23:45

Satt och tittade på Lipstick Jungle, sedan fastnade jag med ett gammalt avsnitt av Ett Herrans Liv som gick på femman. Mark Levengood you know, en mysig människa. Nu tittar jag på Navy CIS.


Det här slutar om en kvart, då ska jag sova. Imorgon är det stallet och så tänkte jag faktiskt åka en sväng till gymmet, saknar gymmet!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 3 augusti 2009 17:51

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, så då kom jag inte heller på någon rubrik, så då blev det som det blev... Idag tog jag sista sprutan innan resan, och så var jag i stallet, såklart ;)


Skrittade ut på en häst, snackade med lite kompisar, och pysslade och så. Mysigt, som vanligt =) Det gick bra att rida också, och med största sannolikhet ska jag ut på den hästen imorgon också, och då blir det med trav och galopp =D


Inget nytt om USA-resan, hoppas på att få reda på något imorgon. Känns jävligt surt i alla fall, även om det känns bättre nu. Får några extra dagar med alla underbara kompisar, det är ju inte helt fel! <3


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 3 augusti 2009 11:52

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men tänkte skriva någonting i alla fall. Inatt sov jag ordentligt i alla fall. Sov ända till 10.00 Behövde verkligen det.

Snart ska jag in och ta sista sprutan före resan, och därefter så ska jag till stallet och umgås med mina två- och fyrbenta vänner <3 Rida ska jag få göra också! =)


Vad ska jag mer skriva då? Jag är jävligt biosugen, kanske blir bio ikväll? Vill ju gärna se "Sommaren med Göran", den verkar bra! Undrar vem man ska gå med... Någon som vill med på bio eller ska jag behöva släpa med morsan eller farsan på den? Äsch, vi får väl se hur det blir...


Jag har inget mer att skriva om I think. Ingen artikel som upprör eller berör, inget ämne över huvudtaget som gör det.. Eller tja, läste ni om hatbrottet i Israel där en man gick in på samlingsställen för gay-personer och sköt massa folk? Tragiskt...


Vi hörs väl senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 2 augusti 2009 23:24

Japp, det här är mitt femhundrade inlägg, men något kul inlägg blir det inte. Jag tänker bara säga godnatt, see you tomorrow. Imorgon ska jag eventuellt rida, stallet blir det en sväng i alla fall, och så blir det lite stan. Ska ta sista sprutan innan USA-resan. Suck, vill inte tänka på den....


Jaja, godnatt då vänner. Och please, ring inte inatt och väck mig, framför allt inte på hemtelefonen. Ni mår mycket bättre av att sova, promise. Vill ni mig något så är ända sättet att nå mig inatt på mobilen, numret har ni väl. Är det inte viktigt kanske det kan vänta tills imorgon. Vill ni bara slösa pengar, ring inte alls.. För er egen skull.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 2 augusti 2009 23:03

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om mina inlägg igårkväll. Jag visste att jag skulle ångra mig senare, så det var ett smart drag att gå och lägga sig. Jag ballade ur helt enkelt, det blev för mycket, jag orkade inte mer.. Nu har jag lugnat mig betydligt, även om jag känner att det är jävligt surt. Inte det faktum att det gick fel, jag tror det löser sig i slut ändan även om det naturligtvis också är jättejobbigt, utan det jobbigaste är att så här är det ALLTID i mitt liv. Just när allt rullar på helt okey, så är det något som går åt skogen. Aldrig att man kan få vara lycklig och ha ett normalt liv eller, nej det kan du glömma!


Nä, mådde ganska piss imorse också, men så åkte jag in till stallet och efter två minuter så mådde jag redan bättre. Hade fullt upp hela dagen, fick prata av mig en hel del, samtidigt som jag fick annat att tänka på. Kändes jävligt bra och jag fattar inte hur jag kan lämna det här, men jag tror trots allt, någonstans, att jag behöver komma bort. Lära känna mig själv innan jag låter andra göra det.


Det har varit en väldigt bra dag trots allt. Vänner som bryr sig, underbara, busiga, gulliga hästar. Andra problem och tankar att diskutera. Som om det vore en helt vanlig dag precis som alla andra. Jag älskar min familj nummer två!!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 2 augusti 2009 08:57

Nu har jag lugnat ner mig lite, men jag ser ut som att jag tillbringade natten på en soptipp. Hela ansiktet uppsvullet och rött, det är varför jag hatar att grina.


I alla fall, igår hade jag två superbra inlägg på gång, ämnen jag funderat på hela dagen, men jag var så upprörd igår att jag inte kunde skriva dem, jag tänkte att jag skulle försöka nu...


Det var från en artikel på aftonbladet.se som jag fick ämnet, och började spinna vidare på det. http://www.aftonbladet.se/debatt/article5588683.ab


Inte hela artikeln, utan det jag har funderat på kommer ifrån detta;

"Även möjligheten till fler än två vårdnadshavare är en fråga som bör undersökas närmare. "


Egentligen, varför får man bara älska en människa? Varför får man bara ha en fru/man i samhället vi lever i? Det är omöjligt att en person skulle kunna tillgodose dig alla dina behov, det är inte så. Ändå så ska den göra det.


Just nu har jag två "familjer". Den hemma, som jag är bunden till via blodsband, och den i stallet. Skillnaden mellan mina två familjer är att den förstnämnda består av tre personer, och bara för att de är släkt med mig behöver inte det innebära att de tillgodoser mina behov, man behöver inte komma överens med sina släktingar bara för att vi har samma blod.


I stallet är det en helt annan sak. Antalet "medlemmar" i familjen är betydligt fler,  OCH tillsammans så bidrar alla med någonting som gör att i slutändan har jag allt jag behöver. Dessa har jag också valt själv, mer eller mindre, och vi är inte tvungna att gilla varandra, vi stöttar och hjälper varandra för att vi vill. Visst kommer inte alla överens till 100%, vissa kanske inte fungerar tillsammans alls, men vad är en familj utan den dumma morsan eller den dryga syrran? ;)


Nu kändes det lite som att jag avvek från ämnet, det jag menade var att det faktum att man ska leva tillsammans två och två, älska varandra livet ut, it's the one and only, excisterar inte. Men ni måste missförstå mig rätt, jag är lite sådan som tror halvt om halvt på the one and only, men det jag menar är att det är viktigt i en relation att man får umgås med andra också. En person kan inte på egen hand göra någon annan lycklig.


Tja, inte vet jag, vi kanske ska börja lära från arabländerna, där männen har flera fruar. Något som folk i västvärlden tycker är helt sjukt, men ni vet, allt som är annorlunda är konstigt i våran trångsynta värld, kanske dags att tänka om?


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 1 augusti 2009 23:20

Tänk att man kan gå från att vara så lycklig till så olycklig så snabbt. Igårkväll och imorse, större delen av dagen till och med, gick jag runt med ett leende på läpparna när jag tänkte på hur mycket jag älskar mina underbara vänner.

Nu sitter man med mascarasmet i hela ansiktet, och vännerna man hade alldeles nyss är putsväck. Inte för att jag har försökt nå någon, men så är det jämt i mitt liv, så jag har slutat försöka. När man är lycklig har man miljontals, den dagen du får problem är du ensam. That's life.


Nä, jag har lugnat ner mig lite nu faktiskt, men jag vet inte vad jag ska göra. Jag har liksom lämnat allt här i Sverige, inte räknat med att vara hemma mer än fram tills på tisdag morgon, vad gör man nu då? Nu blir jag hemma åtminstone två veckor till. Fan, nu grinar jag igen, jag som aldrig grinar! Det här är inte världens undergång liksom, det löser sig, *djuuuupt andetag*.


Nä fan, jag ska inte blogga när jag är såhär, jag skriver bara massa dumt man får ångra i efterhand. Jag ska gå och lägga mig, alla kläder som låg på sängen fick åka in i garderoben igen. Fan. Imorgon ska jag åka till stallet och bara sitta där hela dagen, inte göra ett skit, bara sitta. Hoppas att världen löser problemet, eller att jag, inte vet jag, jag pallar inte att allt alltid går åt skogen i mitt liv. JÄMT! Nä fan, nu känns det som om bloggen bara en massa dåliga, negativa, skitinlägg. Nu ska jag sova.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 1 augusti 2009 22:20

Fan. Jag pallar verkligen inte mer, helt seriöst, jag orkar inte! Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta vägen, allt är bara så jävla skit. Vad är jag, släkt med djävulen eller? Verkar så med tanke på hur Gud straffar mig....


Fick ett samtal för typ en timme sedan, jag kommer inte att åka på tisdag. Något har hänt med grabben som skulle bli min lillebror, de vet inte vad, men något väldigt allvarligt, så jag kan inte bo hos dem. Så jag har ingen familj, jag vet inte när jag åker, och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen!


Fan, mascarasmet i hela ansiktet, tårar strömmandes ned för kinderna, fan. Vad ska jag göra?? SKIT!!! Kan man inte få vara lite lycklig i alla fall? Hade världens ångest nu på kvällen över att jag ska lämna mina kompisar ett år, nästan grinfärdig, men jag grinar inte ofta jag eller, så jag lät bli. Planerade istället in följande två dagar, förberedde mig mentalt och precis när man vet att fan det här kommer bli bra ändå så blir det åt helvete. Kommer jag att komma iväg över huvudtaget? När?


Fan fan fan. Jag pallar inte. Så här blir det alltid i mitt liv, just när man tror att man har det bästa liv man kan ha så raserar världen, jag får inte vara lycklig! Jag pallar inte längre, nu vet jag inte vart jag ska bo, men vem, eller när jag åker. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN.


Usch vad jag hatar livet. Jag hatar ALLT! Faan.


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se