Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under augusti 2009

Av Lina Lilja - 1 augusti 2009 20:40

Sorry rubriken, men jag måste få skriva av mig lite... Dagen började rätt bra. Satt vid datan typ till hal tolv eller något, och sedan började jag packa och greja. Några kompisar kom hem och hämtade båten som de lämnade här igår.


Efter lunch så åkte jag, morsan och farsan till stan och gjorde lite ärenden och jag fick en kamera! =) Därefter åkte jag till stallet och red, so far so good.


Sedan skulle jag ta in några hästar innan jag åkte. Stona först, två stycken som jag brukar ta samtidigt, men först sparkade den ena den andra, de var så mycket knott så de hade panik, sedan slet sig den ena och dryga, men tillslut kom vi in.


Därefter valackarna. Tog de en i taget, när jag tagit ena gick jag ut och skulle ta den andra, då kom den i full fart, hade hoppat ur. Aja, fick in den ganska fort och det löste sig. Växlade några ord med en kompis men var tvungen att springa då jag bara hade fem min på mig innan bussen skulle gå.


Sprang som en idiot och skulle hämta nyckeln till baracken, då var det larmat så naturligtvis satte jag igång larmet, och inte kan jag koden heller. Så då fick jag springa tillbaka och fråga efter den, och sedan springa och stänga av koden.


Bytte om, men sedan började larmet krångla så det tog ett tag. Naturligtvis missade jag bussen, men som tur var så fick jag skjuts hem av en kompis pappa, skönt!


Nu ska jag äta middag, sedan kommer jag tillbaka =)


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 1 augusti 2009 12:04

Okey, det här är det värsta jag läst på länge. Helt seriöst, det är sjukt! Läs artikeln här;

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article5585631.ab


Hur många fördomar kan man ha lixom? Den här tyckte jag var värst:

"Bögar gillar kläder och hånglar gärna offentligt."


Ursäkta mig men hur många hetromänniskor är det inte som står och hånglar ofentligt då? Va? Det går inte att gå 10 min på stan utan att se ett hetropar hångla, i alla fall inte i den här stan, och definitivt inte i Stockholm!


Varifrån får folk allt liksom? Nog för att det finns så kallade "Schlagerbögar". Sådana där charmiga söta saker i vita jeans, örhänge och färgat hår med härligt skratt och lite feminint sätt. Men bara för att det finns sådana som är bög innebär inte det att alla sådana är bög, och inte heller tvärtom, att alla bögar är sådana.


Och att alla lesbiska skulle ha kort hår, vara manliga och gilla bilar. Nja, går inte på det heller riktigt faktiskt.


Okej, Marcus Airas, 22, var den som lät vettigast:

”Det finns två olika typer. De fjolliga och de som är som vilka som helst. De fjolliga bryr sig mycket om utseende, rör sig och pratar kvinnligt. En lesbisk kvinna är en vegan som hatar män, med många piercingar. Eller en helt vanlig kvinna.”

Men seriöst vänner, det ENDA som alla bögar har gemensamt är att de är män som gillar män. Det ENDA som alla flator har gemensamt är att de är kvinnor som älskar kvinnor. Så, kan vi stryka det andra nu? Homosexuella beter sig inte på ett visst sätt, de ser inte ut på ett visst sätt, de blir kära i människor av samma kön. End of discussion.


Nu måste jag verkligen sätta fart och börja packa!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 1 augusti 2009 10:52

Förlåt så jättemycket för att jag inte skrev något igår, men jag hann verkligen inte. I torsdags kväll så kom två kompisar över och vi satt och titta på film till strax före ett. Sedan stupade jag i säng, klockan 8.00 var det dags att gå upp igen.


Åt frukost och så innan jag cyklade till stallet. Pysslade lite och så red jag en häst, fick även lunch där, innan jag cyklade hemåt igen. Var hemma igen vid kvart i två eller något. Då blev det till att städa, laga mat och duscha. Klockan 16 ramlade mina kompisar in.


Vi spelade volleyboll, badminton, kubb, hoppade studsmatta, badade (hade badat klart och precis torkat, var på väg upp, jag gick lite framför de andra, när jag anade onåd, och mycket riktigt.. Snart hade de brottat ner mig och bar mig i armar och ben tillbaka till poolen och slängde i mig. Schyssta kompisar!!) åt middag, pratade, skrattade och tja, hade roligt. Jag hade roligt i alla fall och jag tror och hoppas att de andra hade det också.


De gick strax efter tolv, så då gick jag och la mig. Jag brukar alltid sätta klockan på alarm någon gång mellan sju och åtta för att jag inte ska sova bort hela dagen, gillar att gå upp tiigt, men eftersom att jag inte sovit mer än max 6-7 timmar på nätterna i mer än en vecka, bortsett från natten till måndag då jag sov 11 timmar, så insåg jag att jag måste sova. Satte ingen klocka och tänkte att jag kommer nog sova till typ tio, när tror ni jag vaknar? Jo, klockan 8.00 Så mycket sova fick man!


Idag ska jag ta det lite lugnt, börja packa och så. Fatta, det är bara tre dagar kvar!! Sedan på eftermiddagen ska jag till stallet och rida. Det kanske blir sista ridturen på ett år, shiet asså, bäst att passa på och njuta!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 1 augusti 2009 10:08

Nu blir det ännu mera Pride här, men det är så många som inte uppmärksammar Pride, som tycker att det bara är skit, att det måste finnas några som lyfter den, bevisar för de andra att den måste finnas kvar. Jag är väl en av dem jag då.


Nä, men om man anstränger sig lite och kollar så är det inte en sådan fri värld vi lever i som folk tror att vi gör. Kolla bara på statistiken de har tagit fram nu, en undersökning med homo- och bisexuella 16-29 åringar. Var fjärde tjej och var tionde kille har försökt ta livet av sig. Risken för psykisk ohälsa, stress, svår ängslan, oro, ångest och självmordstankar är fördubblad eller tredubblad. Och människor säger att Pridefestivalen inte behövs??


En annan sak, som jag faktiskt inte visste förrän jag läste den här artikeln, var att personer som korrigerar sitt kön enligt lagen ska tvångskastreras. Vi har alltså tvångskastreringar i Sverige 2009! Är inte det sjukt????


Här kan ni läsa hela artikeln;

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/asapetersen/article5590462.ab


Idag är det paraddags. Hoppas de har bättre väder i år än förra året, vi har hyfsat fint i alla fall.


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se