Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Fyra veckor!

Av Lina Lilja - 11 september 2009 02:49

Om typ en timma så har jag varit i Kansas i exakt fyra veckor. Jag måste trots allt säga att tiden har gått väldigt fort! FYRA VECKOR! Shiet alltså! Fyra veckor, fyra veckor! Wow... Det låter länge. Dessutom så har jag varit ifrån min familj mer än 10% av tiden, DET är mycket! Har varit drygt 9% av tiden i Kansas.


Så hur har dagen varit? Först skola. Engelskan blir bättre och bättre. Hänger med bättre efterhand, gillar klassen bättre även om det finns ett par killar som är lite kreepy, läraren är underbar och är typ en blandning av de två engelskalärare jag hade under högstadiet, som jag båda gillade!, så det är bra =)


Därefter teater. Hade prov - suck. Var dock flervalsalternativ så bara att chansa på. Dessutom hände något mycket roligt under provet. Helt plötsligt säger läraren "Jag hoppas ni har era anteckningar i ordning, ni har 60 sekunder på er att ta fram dem!" så fick 60 sekunder på sig att ta fram sina anteckningar och använda dem vilket gjorde att jag kunde svara på ett par frågor jag inte kunde. Det hade aldrig hänt i en svensk skola! Men det var skönt och hjälpte mig mycket =)


Därefter Historia, älskar den klassen, alltid lika kul! Dels älskar jag ämnet, hänger med rätt bra, dels är klassen helt crazy. En av de få stunderna i veckorna som jag skrattar på riktigt! Det är skönt att ha en sådan lektion.


Därefter seminar. Fick ägna hela tiden åt matteläxan vilket innebär att jag måste plugga till historian i helgen - suck. Aja, så kan det va =)


Kom hem och tog det lugnt en stund innan Graham och Charlie kom och körde mig till tennisen. Upptäckte att det var tävling på middleschool vi brukar spela på så misstänkte att vi skulle vara på andra middleschool, men hade inte hört ngt så jag sa "Släpp av mig här för de andra borde komma hit så kan jag få skjuts med dem.". Var tidig, klockan var ca. 4.35 och träningen börjar 4.45 så tittade lite på tävlingarna. När klockan blivit 5.00 insåg jag att jag hade problem. Ingen hade dykt upp och jag hade ingen sjuts - fuck.


Började gå lite när jag ser en tjej från min tennisgrupp - YES!! Hon är också förundrad så vi kör till andra middleschool där vi hittar de andra. De hade tydligen sagt det igår men "glömt" säga det till oss två. Aja, tränade i en dryg timme i alla fall, var lite ofokuserad och spelade riktigt dåligt men det var skönt att göra något i alla fall.


Graham körde mig hem. Jag duschade av mig, har svarat på massa mejl och nu kom Keila och ungarna hem med mat så ska äta innan jag ska sova.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se