Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 september 2009

11 september

Av Lina Lilja - 11 september 2009 22:56

Äntligen är skolveckan slut och det är helg igen! Tiden går fort men samtidigt går den så grymt långsamt - suck. Har ångest för att det snart är måndag igen - är jag inte helt sjuk??? Nä, nu ska jag njuuuuta av fredagen och helgen!!Idag är det fredagen den 11 september och ingen kan väl ha missat att det idag är exakt 8 år sedan katastrofen i NY. Det är 7 år sedan Anna Lind mördades, m.m Vi hade en tyst stund på skolan imorse med tanke på de som dog i 11 september attacken 2001. Rörande. Har varit halvt grinfärdig hela dagen idag, helt utan anledning. Har ingen aning om varför!? Aja, sådana dagar har man ju också. Sitter här och tar det lite lugnt innan tennisen. Efter tennisen ska vi nog in till Wichita och hänga med Kenny och Charlie och dem - hoppas det!! Vädret här är väl sådär. Har regnat lite men nu är det uppehåll igen. Dock mulet. Ska äta lite mellanmål och läsa lite svenska nyheter nu =)Ha en underbar helg allisammans så hörs vi!Puss o KramLina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

yes

11 september 2009 23:52

jag har slutat läsa din blogg varje dag för den är så jäkla tråkig nu mer. bara så du vet

 
Lina Lilja

Lina Lilja

12 september 2009 18:44

Det är tråkigt att du inte gillar min blogg längre, men det hade varit väldigt mycket lättare om jag vetat varför den är tråkig nu mer? Pga att det inte blir några sexinlägg?
Vill ni ha sexinlägg så får ni ge förslag på vad ni vill att jag ska skriva om - för mitt idéförråd är tomt!
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se