Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

I can't!

Av Lina Lilja - 22 september 2009 22:05

Det finns ett antal olika ord/ordkombinationer som är magiska. "I can't/Jag kan inte" är en av dem. Jag har aldrig varit ett stort fan av den kombinationen av ord, mitt motto har alltid varit "Allt går bara man vill tillräckligt mycket", och det mottot har jag levt efter så gott det går.


Visst så kan man inte allt, inte ens Lotta på Bråkmakargatan kan allt, så i den meningen är det okej att säga Jag kan inte.

"Kan du italienska?"
"Nej det kan jag inte".
Fattar ni skillnaden? Då är det okej liksom, men om man säger det i en situation där man bara ger upp med orden "Jag kan inte" utan att ens ha försökt, då är det fruktansvärt! Jag har aldrig i hela mitt liv sagt Jag kan inte, det har inte funnits i min hjärna!, förrän år 2009. År 2009 blev mitt år av Jag kan inte, fråga min hopptränare - hon vet!


Jag har dock skärpt mig och blivit bättre nu på senaste tiden, skärpte till mig under sommaren, men igår så hörde jag mig själv använda dem orden igen. Skulle göra "Special 40's" på tyngdlyftningen, en typ av övning där man tränar magmusklerna. Mr. Munk, läraren, såg mig göra dem och sa att jag inte gjorde dem ordentligt. Jag hade redan träningsvärk i magen av någon anledning, så jag tyckte de var jättejobbigt, så då använde jag de där orden igen

"I can't". Vad är det för stil liksom?


Nej, skärpning! I can't/Jag kan inte är för veklingar. Allt går bara man vill tillräckligt mycket - så är det bara!


By the way så älskar jag min lärare i tyngdlyftning (älskar alla mina lärare utom min mattelärare, men hon är okey). Han frågar ofta hur jag mår och hur allt går och så. Som igår så frågade han hur det var och så, och jag sa att allt kändes bra och att det går bättre och bättre. Då blev han jätteglad eftersom han vet hur mycket hemlängtan jag hade i början! Hehe, gulliga =)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se