Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 26 september 2009

Jag kommer aldrig glömma...

Av Lina Lilja - 26 september 2009 01:31

Det finns många ögonblick i livet som man aldrig vill glömma, och lika många önskar man att man aldrig upplevt. Vissa ögonblick vill man uppleva igen, men det går inte. Idag när vi var och åkte skridskor så började jag av någon anledning tänka tillbaka. I mitt huvud upplevde jag hela mitt liv en gång till, massa stunder som jag aldrig kommer att glömma.


Jag kommer aldrig att glömma snökaoset som var i Gävle. När vi fick tillbringa natten hos farmor och farfar. Alla gånger jag har varit i fjällen med familjen. När morfar lärde mig att vissla med ett grässtrå. Morfars begravning. Morfars snövita katt Pysen som jag älskade mer än något annat. När mormor lärde mig att göra midsommarkransar. När farmor glömde kakan i ugnen så den blev torr och konstig. Den gamla tanten som bodde granne med oss några år.


Jag kommer aldrig att glömma när jag och min kompis dansade i magtröjor till Spice Girls i slutet av 90-talet. Eller när jag var med samma kompis i stallet hos hennes mammas häst. När vi blev jagade av hästar genom hagen. Ridlägret på Gotland. Sandy och Happy. Första klubbtävlingen, första dressyrtävlingen och första hopptävlingen. När jag kom trea i en LB på Happy.


Jag kommer aldrig glömma när en båt gick på grund utanför vårat hus. Eller alla somrar jag har varit och rest med min familj, alla ställen vi har besökt. Spanien, Grekland, Italien, Kroatien, Kina... När vi bilade genom Europa eller när vi campade i Sverige och besökte Kolmården eller Astrid Lindgrens Värld. När det spöregnade och pappa inte visste hur man satte upp tältet. Alla indianhelger på ön.


Alla gånger jag har grinat i en kompis famn. Alla gånger jag sms;at med kompisar i timmar och dagar. Alla hemlighetsmaraton jag har haft med kompisar. Alla gånger jag har blivit tröstad och tröstat. Alla gånger jag har fått en varm kram med orden "Det kommer lösa sig". Alla gånger jag har kramat någon med orden "Det kommer bli bra". Alla gånger jag har bråkat med kompisar, alla gånger jag har förlorat kompisar, och alla gånger jag har fått nya.


Alla mysiga ridturer olika tider på dygnet, olika tider på året.


Oavsett vilken av dessa paragrafer du passar in i, eller om du passar in i någon annan som inte står nämnd här, så är du en stor del av mitt liv och har gjort mig till den jag är idag. Mitt förflutna kommer alltid att följa med mig, och Du är en av den. Du är en del av mitt liv, tack för att du har hjälpt mig att bli den jag är.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se