Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Depp

Av Lina Lilja - 28 september 2009 23:13

Just nu är jag på sådär deppigt humör. Började igår med att vi aldrig gick på teater, för Keila hade inte råd. Jag blev ganska sur eftersom jag sa åt henne två veckor i förväg. Jaja, hade en bra dag i alla fall, tog det lugnt hemma hos Kenny och så.


Vaknade imorse och var på dåligt humör redan när jag vaknade. Jag har längtat efter E hela dagen. Det här är en typisk sådan där dag när man bara behöver sin bästa kompis och kunna skicka ett sms och säga att man mår piss och så får man svar på två sekunder att allt kommer bli bra. Jag skulle bara vilja ligga i hennes knä och bryta ihop just nu, så känns det. Varför vet jag inte riktigt, bara är så.


Keila har fått ett till jobb också, så hon kommer att koma hem sent om dagarna nu mera vilket gör att det känns ännu lite jobbigare. Dessutom var hon supernervös imorse och var sur och grinig vilket inte gjorde det hela bättre. Hon ringde i alla fall alldeles nyss och sa att hon skulle hämta mig och köra mig till tennis, skönt att hon kom ihåg det i alla fall! Hon sa också att Micheal hade goda nyheter för mig och Ceci och det kan jag verkligen behöva. Har inte hans nummer men hon sa att vi skulle ringa honom när hon kom hem.


Vill bara säga E, jag saknar dig MASSOR! Vill ha dig här NU!! Du får komma över på höstlovet eller något för jag pallar inte livet utan dig. Du kommer nog att ha två lååååååååååååååååååååååååånga mejl nästa gång du kikar i inkorgen (har redan skickat ett som du inte svarat på). Saknar dig, tänker på dig, behöver dig. Behöver få bryta ihop med någon!


Saknar er alla andra också! Längtar tills vi ses igen, men jag vet att ni inte vill se mig förrän till sommaren. Jag vet att ni stöttar mig vilket känns skönt för utan er så överlever jag inte! Älskar er massor!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se