Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

Goodnight!

Av Lina Lilja - 29 september 2009 03:36

Har pluggat endel, och kikat runt på internet endel. Har läst på tjuvlyssnat.se tillbaka i tiden, vartenda inlägg från idag fram till 5 maj. Ganska kul faktiskt ;) Ska gå och lägga mig nu. Hoppas att matten överförs från pappret till min hjärna under natten, hehe...


Har också kikat på Campingplatser i Åre till nästa sommar. Läste en blogg om en tjej som var där i helgen och det så sååå mysigt ut! =) Och tar man tältet, något som är jättemysigt och längesedan jag gjorde, så blir det inte alls speciellt dyrt. Vore väldigt trevligt, men vi får väl se vad som händer. Först och främst ska jag överleva detta året och åka till Kalifornien och New York. Sedan får vi väl se vad som händer efter det.


Nä nu ska jag gå och lägga mig.
Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Thea

Thea

29 september 2009 22:21

vilken organisiation åker du med? har för mig att vi har samma ( explorius) men inte säker.. ska du åka till cali och NY med famijen?

http://livetsomthea.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

29 september 2009 23:08

Japp jag åker med explorius. Och ja, KF och NY ska jag åka till tillsammans med min svenska familj =)
Kram!

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se