Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Godnatt!

Av Lina Lilja - 30 september 2009 03:02

Var och spelade tennis, åkte förbi affären och köpte lite frukt, åkte hem och åt mat, har tagit det lugnt med datorn i knät och kikat på olika roliga saker på nätet. Nu ska jag ta en dusch och sedan hoppa i säng.


Imorgon på kvällen ska jag och Ceci till en kyrka och lära ungar lekar från vårat land. Så vad i helv*te ska jag lära dem? (Fel ordval i sammanhanget ;)) Typiskt svenska lekar liksom... Vet inte ens hur gamla ungarna är!? Men tror att jag ska försöka med Hela Havet Stormar, för det är väl en svensk lek, eller? Har ni några mer förslag? Jag MÅSTE få tips av er, så tipsa på!! Imorgon em när jag kommer hem från skolan vill jag ha 100 svenska lekar i kommentarfältet!


Nä nu är det duschen som gäller. Ska nog läsa lite Elle också innan jag släcker lampan, köpte den i söndags, tyckte jag var värd det. Härligt att läsa lite tjejtidningar igen, hehe =) Vanligtvis läser jag mestadels Cosmopolitan, men var sugen på Elle denna gången.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

.

30 september 2009 12:02

flaggan kanske? du får väl googla..

 
Ingen bild

Fröken

30 september 2009 23:11

Under hökens vingar kom..
Bro bro breja
Pepparkaksgubbar

 
Ingen bild

a

1 oktober 2009 17:21

Sätta svans på grisen ..
viskleken
Sista paret ut

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se