Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under september 2009

Av Lina Lilja - 18 september 2009 02:00

Jag lagade maten idag - blev fattiga riddare. Såååå gott!!! Både Ceci och Nate älskade det! Kersten gillade det inte så mycket men hon är väldigt kinkig med mat så det var inte så överraskande. Keila har fortfarande inte provat.....


Skola idag som vanligt - inget speciellt. Förresten måste jag berätta om gårdagens historialektion när vi skulle skriva typ dikter, tre olika. Den första så skulle man börja alla med "I" och så fanns det ett ord till, och så skulle man fylla på. 17 olika rader - typ I am, I see, I feel, I dream, osv. Man skulle skriva den som en Invandrare eller en högt uppsatt politiker (vi jobbar om 1800/1900 talet när alla invandrare kom (bland annat svenskar, något vi läste om på SO:n i våras)). Så jag skrev, som 99% av alla de andra, som en invandrare. Och när jag läste upp min så sa min lärare

"Ja Lina det var verkligen lite känsla i den där, du vet ju hur det känns att lämna sitt land och sakna det och så" (och det är verkligen sant, ofta förstår jag bättre än de andra vad läraren pratar om - med kulturkrock och allt vad det innebär osv.). Då viskar eleven som sitter närmast läraren något, och läraren utbrister med ett skratt

"Jag vet att hon inte är invandrare" Och tittar konstigt på eleven.


Eleven utbrister "Det var inte meningen att du skulle säga det där högt!!". Haha, jag älskar min historiaklass! Jag tar dock inte illa upp, de flesta i den klassen är grymt korkade men de menar väl och ger mig många goda skratt!


Skulle skriva två dikter till och en av dem så skulle man skriva om ett problem som kom i och med att städerna växte. T.ex "Fire", "Crime" or "Water". I slutet av dikten skulle man skriva en synonym till ordet man valde - eller skriva det på ett annat språk. Hur många tror ni kom springande till mig och frågade var ordet hette på svenska?? Haha, det är roligt att lära dem säga R, de rullar ju tungan på ett annat sätt en vi gör =)


Läraren till den klassen säger jämt "Förlåt Lina för den här klassen, jag hoppas du inte tar illa upp", men jag bara skrattar jag, gulliga klass!


På em pratade jag med mamma och pappa via skype, mammas 45-årsdag idag ju. Grattis!! =D

Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 17 september 2009 02:54

Hejsan!

Tänkte börja med att berätta vad som händer lite i livet här till att börja med. Hann inte skriva mer igår, och dessutom fungerade inte bloggplatsen. Minns inte vart jag slutade, men senaste dagarna har det i alla fall varit mest skola och tennis.


Imorgon har jag ingen träning så jag ska laga mat - fattiga riddare, så gott!! Har inte heller några läxor så det är också suuuperskönt! På fredag ska jag, Ceci, Keila och Kenny på en konsert på kvällen, ska bli mycket trevligt =)


Så, bloggens framtid. Jag har fått ett par mejl om hur ni vill ha det och vad ni vill skriva om, fortsätt skicka sådana! Ni kan också skriva kommentarer och så länge ni är seriösa så får ni vara så anonyma ni vill! Det jag har fått flera önskningar om nu är analsex så tänkte ta tag i det ämnet, kommer dock inte bli något inlägg idag, men kanske hinner imorgon.


Kan inte göra alla nöjda, men nu kommer det bli lite mindre USA, och så kommer jag att fortsätta med sex och kärleksinläggen även om de inte blir lika många som innan jag åkte (ni måste ta hänsyn till att jag inte har lite mycket tid till dator här).


Nu ska jag fortsätta planerna till min Sweet 16. Jag ska ha ett STORT party med 50 gäster. Kenny och Graham har en entertainment firma, Kenny är dj så han fixar musik och sånt, och Graham tar foton. Det äger rum den 21/11 och jag längtar sååå! Det ska vara ett "Black and White" party så alla ska klä sig i svart och vitt. Längtar SÅ mycket!!


Puss o Kram

Lina Lilja


(Ps. I Sverige är det redan den 17:de så STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEAGEN MAMMA!)

ANNONS
Av Lina Lilja - 16 september 2009 02:14

Tänkte börja med att uppdatera er kort om vad som hänt de senaste dagarna...

Hade som sagt suuuupertråkigt i lördags. På eftermiddagen kom Kenny förbi och när han såg hur uttråkad jag var (satt och spelade kungen om och om igen) så sa han att han kunde köra in mig till Wichita så jag kunde gå runt där by my self och hitta nå kul. (Han skulle köra in Nick och Nate till Charlie och själv leverera väskor - dock så blev det inte riktigt så då han fick en annan att leverera väskorna...)


Så följde med honom in, dumpade av Nick och Nate, gjorde lite ärenden och åkte sedan hem till Tamela och Arthur. Medan vi väntade på att de skulle komma hem så lekte jag med Tamelas superdupergulliga katter (tog massa bilder men hinner inte lägga upp nu). De kom hem och så åkte vi och åt på KFC. Därefter åkte jag och Arthur hem till en av Arthurs kompisar på birthdayparty. Väldigt trevligt! Vi åkte hem till dem igen och tittade på film och sedan sov jag över där.


På söndagen var det som vanligt myyyycket god frukost på hometown buffét och kyrkan. Efteråt så var det utbytesstudentparty. Väldigt trevligt! Vi var tyvärr inte så många som kunde komma, men det var kul i alla fall. Alla utbytesstudenter + Keila, Kenny, Charlie, Nick och Nate åkte till köpcentret men jag tröttnade så jag följde med de fyra sistnämnda hem och tittade på tv. Kom som sagt hem ganska sent.


Ska äta nu - skriver mer sen!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 15 september 2009 03:00

Jag är väääldigt ledsen, men jag hinner varken berätta om min dag, helg eller skriva ett sexinlägg. Jag håller just nu på att planera min sweet 16 och så måste jag damsuga och göra klart min matteläxa innan jag ska sova, vilket jag borde göra om en timme. Så väldigt ledsen vänner - och jag är väldigt ledsen över att jag inte hinner svara på alla mejl. Svarar så fort jag kan!


Lever gör jag i alla fall och saker och ting är bra =)

Hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 14 september 2009 13:27

Hejsan vänner!

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte varit hemma så jag har inte haft tillgång till internet och igår när jag kom hem så var det sent + att bloggplatsen inte fungerade... Ska till skolan nu så hinner inte skriva mer - tänkte mest berätta att jag lever - men jag lovar att jag skriver mer i em/kväll.


Jag ska berätta om min helg, jag ska också, om jag hinner, försöka roa er andra läsare också - som inte tycker om att läsa om mitt år i USA.


See you later!


Puss o Kram

Lina Lilja


(Ps. Igår hade jag varit här i exakt en månad!)

Av Lina Lilja - 12 september 2009 21:07

Gustav och Greta hade varit gift i 50 år och Gustav hade en liten fråga till sin fru.

- Har du någonsin varit otrogen mot mig Greta?

- Nu när vi varit gifta i 50 år kan jag faktiskt erkänna att jag varit

otrogen tre gånger."

- Tre gånger??? När var detta?

- Ja första gången var för 35 år sedan och du skulle precis till att

starta din firma och ingen bank ville ge dig något lån. Kommer du ihåg

att helt plötsligt ringde en bank och erbjöd dig att få låna pengar?

- Ok Greta. Då var du otrogen för min skull och det är ju inte så

farligt. När var andra gången då?

- Kommer du ihåg när du för 10 år sedan fick en hjärtattack och ingen

doktor ville operera dig i risk för att bli stämd efteråt? Helt

plötsligt ville Överläkare Falkensvall göra det."

- Men det är ju heller inte så farligt. Då gjorde du ju det för att

rädda mitt liv, men den tredje gången då?

- Kommer du ihåg för 2 år sedan när du ville bli ordförande i

golfklubben och du saknade 17 röster..?


---------------------------------------------------------------------------------------

Killen möter en snygg tjej på festen. Det visar sig att han attraherar henne lika mycket. Kvällen slutar med att de lämnar baren tillsammans. De går hem till henne och hon visar runt honom i lägenheten. Han lägger märke till att sovrummet är fullpackat med teddybjörnar - hundratals små björnar trängs i en hylla, längs hela rummet.

Mellanstora teddybjörnar sitter tätt packade i en lika stor hylla en våning över. Högst upp sitter enorma teddybjörnar sida vid sida. Han förvånas över att denna sexiga kvinna samlar på teddybjörnar, men bestämmer sig för att inte låta sig distraheras av en sådan småsak.

Istället vänder han sig om och kysser henne passionerat. Några sekunder senare sliter de av varandra kläderna och har sex som vilddjur på golvet. Efter den intensiva akten ligger de på golvet och pustar ut.

Han frågar:

- Hur var det för dig?

Tjejen tar ett djupt bloss på cigaretten och svarar:

- Du kan välja vilket pris du vill från den nedersta hyllan...


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En finsmakare kom in på en restaurang och sade att man kunde få servera honom precis vad som helst och han skulle kunna identifiera det. Hovmästaren antog utmaningen och efter en stund serverades förrätten.

Gästen smakade, tänkte efter och sade sedan:

- Det här är paté på vildsvin, fasan och fransk vaktel och vinet är Château Talbot 1961.

Hovmästaren kunde överraskad konstatera att alltihop var helt rätt, men varmrätten skulle han aldrig klara.

Varmrätten bars in. Den kunnige gästen smakade och konstaterade sedan:

- Detta är kängurufilé som kokats i jakbuljong och därefter friterats i gnufett och vinet är en utmärkt Château Lacoste från 1914.

Nu stod hovmästarens ära på spel. Upprörd stormade han ut i köket, tog en banan och körde upp den i fittan på diskerskan, därefter doppade han den i choklad och hällde romgrädde över.

Gästen tog en enda tugga av bananen och sade sedan:

- Åh fan! Jobbar Elsa här?Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 12 september 2009 20:52

Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt stor och ståtlig. Hon hade länge misstänkt att de två var något mer än bara rumskompisar, så hon frågade sin son om det var så att de var mer än vänner. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar. En vecka senare sa Per till Tom:
- Har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?
Tom trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull;

Kära mor, jag säger inte att du "tog" eller "inte tog" soppsleven, men det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på middag. Hälsningar Tom.

Några dagar senare fick han svar från sin mor:

Kära Tom, jag säger inte att du "ligger" eller "inte ligger" med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan. Hälsningar Mor.

Dagens visdomsord: LJUG INTE FÖR MAMMA!


Hahahahha!! Är så grymt uttråkad så det kommer nog fler snart ;)

 

Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 12 september 2009 18:02

För att ha något att se fram emot och något att kämpa för så har jag suttit och kikat på vad jag ska göra efter gymnasiet. Har kikat lite på att gå på college eller så, men nu ville jag veta mer konkret HUR blir jag advokat? Enklaste vägen att ta reda på det; Google!


Så söker på Google och hittar detta;

Man läser juristprogrammet. det tar ca 4½ år.
Sen jobbar man som jurist i 5 år, därefter kan man ansöka om inträde i advokatsamfundet.

 

Jag ska nog stryka mina planer på ett plugguppehåll efter gymnasiet. För när jag går ut gymnasiet så är jag 19. Om jag då börjar juristprogrammet på en gång och allt går PRECIS som planerat (vore ju underbart!) så är jag färdig advokat när jag är 29 år gammal. Suck, det är ju liksom *räknar...* 13 år från nu! Wow, 13 års pluggande och slitande till!


Det positiva är dock att det finns en juristutbildning i Stockholm så pluggandet kanske tar mig till mina drömmars stad! Alltid något!

Så, tillbaka till nutid. Vaknade vid nio imorse. Nick gjorde frukost (ni borde testa detta, supergott! Ta ett rostbröd eller liknande, gör ett stort hål i mitten, lägg i stekpanna, kläck ett ägg i mitten och stek liten stund. Suuupergott!! Till det bacon och avslutas med ett äpple.) vilket var jättegott! Och sedan så har vi tagit det lugnt med tv och dator här. Har inga egentliga planer för dagen, tror vi ska grilla ikväll men är inte säker. Få se hur dagen spenderas.


Hörs senare!

Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se