Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 1 oktober 2009

Hejsan

Av Lina Lilja - 1 oktober 2009 23:09

Sorry att jag inte skrev något igår, men jag satt med en matteläxa när jag kom hem i två timmar, sedan åkte vi till kyrkan och lekte lekar (tack för tipsen, tyvärr såg jag dem inte förrän efteråt.. Men det lär komma fler gånger!). Kom hem vid nio och satt då i en och en halv timme till med matteläxan - suuuuuuuuuuuuck!!! Aja, skönt att den är gjord nu i alla fall. Alla prov och grejer börjar hopa sig nu eftersom vi snart har våra mittterminstest. Har engelskaprov + historiaprov imorgon, anatomyprov på måndag + matteläxa. Så tja, blir till att plugga endel i helgen.


Ska snart iväg på tennis. Tror det i alla fall, får inte tag på Keila så vet inte vem som ska skjutsa, men tanken är så. Om det skulle bli så att ingen kommer och hämtar mig så tänker jag åtminstone ta en joggingtur, trots att jag har haft styrketräning i skolan idag. Behöver röra på mig och bli av med lite tankar.. Mycket som händer i livet just nu, och jag gjorde nyss ett val som var bland det tuffaste jag har gjort. Det är inte alltid det enklaste valet är det bästa, och det har jag insett vilket gjorde att jag valde den svåra vägen för att försöka få det bättre resultatet. Mer än så kan jag dock inte berätta just nu..


Sitter och svarar på lite mejl just nu. By the way så hatar jag människor som inte svarar på mejl! Har fortfarande inte fått svar från kompisen jag mejlade flera veckor sedan och som jag verkligen vill ha svar från! Och E, I need you, kika i inkorgen!!! Närå, jag hatar er inte, jag behöver er bara. Ni betyder för mycket för mig, haha ;)


Hoppas allt är bra med er!

Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se