Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

Redo

Av Lina Lilja - 4 oktober 2009 01:19

Är redo för att gå nu, ska snart åka. Är lite tidig men hellre det än att stressa (vilket jag visserligen brukar få göra..). Har duschat, fixat naglarna, sminkat mig, klätt mig och fixat håret. Älskade hårsprayen, väl värt pengarna! Vet visserligen inte hurvida det håller hela kvällen eller inte, men gör den det så är det en mirakelspray! Jättelätt att använda. Borstade håret, sprayade lite, och använde händerna och fick härlig volym på en gång. Nu älskar jag försäljaren ännu mer! Om han är lika bra på kläder och smink så kommer han att få följa med mig hem till Sverige ;)


  

Sorry för dålig bild, men såhär ser jag ut i alla fall.


 

En väldigt dålig bild, men Celine Dions "Sensational" är min favoritparfym och det är den jag använder på kvällar och när jag ska vara lite finare. Köpt på Åhlens Parfymavdelning i Stockholm, minns ej pris men den var relativt billig.

  

Mirakelhårsprayen. "Catwalk TIGI" heter den. Kostade ca. 14 dollar vilket motsvarar ca. 100 svenska kronor. Väldigt lätt att använda!


Berättar ikväll eller imorgon hur kvällen var beroende på när jag kommer hem och hur trött jag är. Hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se