Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

Grymt roligt!

Av Lina Lilja - 4 oktober 2009 09:13

Homecomingdansen var så rolig så ni anar inte! Jag sörjer redan den dagen jag måste åka härifrån, för jag har så många underbara vänner här! Jag hade verkligen superkul och kom mycket närmare en massa vänner, jag börjar verkligen känna mig hemma och gilla allt här! Ni kanske har rätt trots allt vänner, jag kanske stannar här ;)


Det är verkligen mycket lättare att vara sig själv här än i Sverige. Kanske för att jag i Sverige bor i världens håla, men Haysville är rätt mycket till håla också, men skolan är stor och det finns verkligen människor av alla typer här! Det gäller bara att hitta vänner av sin egen typ! This is America folks!


Är verkligen övertrött och ska till kyrkan imorgon så kan inte riktigt sova ut heller. Klockan är snart halv tre och jag ska sova så fort internet har skickat mitt dryga mejl till en kompis... Hehe sorry T, me jag var tvungen att rätta mig själv. Man ska inte ljuga, varken för andra eller för en själv!


Nä nu ska jag sova. Är bara övertrött och inte full av något slag! Berättar mer om kvällen imorgon.

Godmorgon Sverige (shit, klockan är liksom halv tio hos er, sjukt!) och Godnatt USA!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se