Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Sova

Av Lina Lilja - 8 oktober 2009 02:45

Somnade på soffan och sov typ en timme. Vaknade och pillade i mig lite mat innan jag la mig på soffan igen. Har mest bara legat, tog fram datorn för en liten stund sedan och har plickat lite på den. Halsen känns lite bättre nu, men mår mer illa nu och är rädd att jag kommer spy.


Tänker ta en ipren till nu och gå och lägga mig, trots att klockan inte ens är åtta än. Hoppas att jag mår bättre imorgon för jag vill verkligen inte vara hemma från skolan! Jag gillar skolan och dessutom så vill jag verkligen inte hamna efter. Och vad ska jag göra en hel dag ensam hemma liksom? Booooooooooooooooring! Nä ska krypa ner till sängen nu, bokstavligen. Jag hatar att vara sjuk!!!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tilly

8 oktober 2009 18:05

Halloj snygging! Vad har du för mailadress? :)

 
Lina Lilja

Lina Lilja

8 oktober 2009 23:08

Hejsan älsk!

http://lilja.bloggagratis.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

8 oktober 2009 23:26

Haha, äsch då. Halva kommentaren försvann x)
Här kommer fortsättningen;
Har tänkt såååå många gången att jag MÅSTE mejla dig. Är så himla nyfiken på hur livet går för dig! Men det har inte hunnits med eller så har det glömts bort =(
Aja, här är min mejladress i alla fall;
landstrom.lina@gmail.com
Kram!

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se