Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2009

Ironic

Av Lina Lilja - 8 oktober 2009 23:08

Älskar inte ni när livet är sådär läskigt ironiskt?? När det verkar som livet bara vill retas, få en att bli lite irriterad? Så har min vecka varit, haha. Lite smått irriterande men samtidigt lite roligt på något sätt. Aja, så kan det vara =)


När jag vaknade imorse mådde jag bättre. Tog en Ipren för säkerhets skull och pallrade mig till skolan. Var lite hängig till en början, men blev bättre sen. Nu känner jag mig rätt pigg, lite ont i halsen bara. (Det var bra att vi stoppade ner Ipren morsan, men vi borde ha tagit med halstabletter också!)


Sa ju som sagt att jag inte hade några läxor (eller ja, jag har matteläxa men den gör jag alltid på seminar). Kom i alla fall till engelskan och ser att vi ska ha ett test. Va? Näää, det ska vi väl inte?? Efter att ha funderat en minut så inser jag, sjuttsingen det ska vi ju! Fick panikplugga de tio minuterna som var kvar innan lektionen började, och klarade mig helt okey faktiskt. Fick C i alla fall, var inte så grymt svårt.


På seminar gjorde jag matteläxan och jag messed up ordentligt där. Kommmer nog ha alla fel eller något, jag fattar inte hur man gör? Jag kunde göra det under lektionen igår, men idag gick det inte, hjärnan fick kortslutning. Aja, så kan det vara.


Förresten är det så grymt kul att vara utbytesstudent. Varför? Vi är 3 utbytesstudenter på nästan 1400 elever. Alla vet vem man är OCH lärarna favoriserar en så grymt x) ÄLSKAR det, haha. Nog för att jag var ganska favoriserad i de flesta ämnena i Sverige också, men här är det så grymt tydligt and I love it! Haha..


Aja, ska svara på lite mejl nu =) Dagen har väl egentligen varit sådär, men av något anledning så är jag trots det på bra humör!? Aja, sådana dagar ska man väl ha också x)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se