Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

Pissed off

Av Lina Lilja - 10 oktober 2009 01:26

Jag hade en jättemysig promenad! Var ute nästan en timme och gick en väg där jag aldrig varit förut, och hittade inte mycket. Var mest åker och grejer, som övriga Kansas ungefär, men det var en mysig väg med fin utsikt. Jätteskönt med riktigt hösväder! Kyligt men med värmande sol. Dessutom gick jag förbi ett stall. Finns massa hästar häromkring men har inte kännt lukten av en häst, rört en häst eller ridit en häst på två(!!) månader. I alla fall när jag gick förbi så kände jag lukten från stallet, och det gjorde mig tårögd. Det luktade såååååååååååååå gott!!


På vägen hem så ser jag Keilas bil svänga bort från huset. "Fuck" tänkte jag. Hade ingen mobil på mig, men från att ha varit jätteglad och skuttandes hela vägen så blev jag grinig och gick fort och bestämt den vägen som var kvar till huset. När jag kom till huset kanske 10-15 minuter senare så är Ceci mycket riktigt borta. Som tur var så hade de lämnat dörren upplåst så jag kom in, men jag försökte ringa Keila utan att lyckas flera gånger. Sms:ade Kenny men han visste inte vart de var men tror han fick kontakt med henne eller något för bara några minuter senare så ringde hon upp mig. Hörde inte så mycket, hörde mest bara massa ungar skrika, men hörde att "Vi åker hemåt nu". Med tanke på att de varit borta ca. 20-30 min från huset den tiden, och det var ca. 30 min sedan jag pratade med henne så borde hon vara hemma typ nu, men med amerikanare vet man aldrig...


Så tja, är lite pissed off nu. Har ingen aning om var de var, men kunde de inte vänta på mig liksom? Hon sa imorse att vi inte skulle göra något idag, bara vara hemma, och när jag kom hem så hade ingen ringt min mobil. Hon kunde väl ringt? Så jävla surt... Jaja, tog en dusch i alla fall och sitter här nu. Väntar på att de kommer hem så att vi kan ha en tråkig dag hemma, är så grymt grinig nu. Skit.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se