Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

Too Cold!

Av Lina Lilja - 10 oktober 2009 15:28

For real? Vi skulle gå paraden idag jue men nu kom Keila nyvaken ut från sovrummet och säger "Det är alldeles för kallt, bara 34 grader (fahrenheit)" Wow! Det är kallt! MEN det är ändå 1-2 grader i Celsius, man överlever! (Eller tja, på riktigt. Ceci tror att hon ska dö! Skrattar åt henne så mycket nu när hon insåg hur kallt det var. Stackarn är van vid värmen i Brasilien, trångsynta människa!) Ceci är så rolig varje morgon vi går till bussen. Det är typ 5-10 grader då och hon tror helt seriöst att hon ska frysa ihjäl varje gång. Det är nästan gulligt!


Så jag frågade i alla fall, vad gör vi nu då? Vi väntar här hemma en stund så vi kan ringa barnens pappa vid tio och se om han jobbar eller inte, annars ska de åka till honom. Jaha, kul dag liksom. Kommer antagligen inte iväg till Lindsborg heller. Hur kallt har ni det i Sverige då? Skymt på snö än? Sitter ni inne pga kylan? (Haha, aldrig hört ngt så dumt, på riktigt! x) Kom tillbaka när det är -30 liksom).


Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se