Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Godmorgon!

Av Lina Lilja - 11 oktober 2009 15:37

Hejsan alla vänner!

Sitter och lyssnar på RixFM, lägger upp bilder på Resdagboken och gör inte så mycket annat... Tror vi ska på frukost så Keila och Ceci borde gå upp typ nu om vi ska hinna därför så tänker jag inte börja skriva om gårdagen än. Gör det ikväll. Ska verkligen försöka hinna denna gången! Vet att jag är dålig på att hålla vad jag lovar. (Vart tog alla bilder och all information från Spanien vägen till exempel? x))


Har nog inget mer att skriva just nu tror jag. Har som sagt börjat lägga in bilder på resdagboken.se alias Lina93. Och om ni vill kontakta mig via mejl så är min mejladress landstrom.lina@gmail.com så jag slipper få massa kommentarer om min mejladress =)


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

11 oktober 2009 17:01

Hej! Gillar din blogg! Vad spännande att åka iväg som utbytesstudent!
Själv har jag också flytt Sverige, men jag hamnade på Island och jobbar med hästar.
Har bara varit här en vecka ännu, men trivs! :)

http://isdrommar.bloggplatsen.se

 
thea

thea

12 oktober 2009 01:56

hur är det med dig lina? hur går det med familjebytet? hoppas det är går framåt iaf! kram thea

http://livetsomthea.blogg.se

 
Lina Lilja

Lina Lilja

14 oktober 2009 02:54

Zandra;
Kul att du gillar bloggen! Härligt att bo på Island! Jag kommer och besöker dig någon gång, att få åka till Island har länge varit min stora dröm!

Thea;
Jag mår bra. Bytet går väl inge vidare, min coordinator SUCKS! Men det löser sig nog tillslut =) Skolan är så bra så det får mig att vilja fortsätta!

Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se