Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Bra dag!

Av Lina Lilja - 12 oktober 2009 23:07

Var trött imorse när jag vaknade, och är förkyld, men trots det har dagen varit bra =) Klappade en (eller rättare sagt två) häst för första gången idag!!!! Då blev dagen bättre än någonsin! Ser ju hästar varje dag i hagen och så, men har aldrig vågat gå fram till dem, är rädd att någon ska bli sur. Sa det till Keila och hon ba "Nä, när jag och Ceci var ute och gick så klappade vi hästar. Det är ingen som blir sur!".


I alla fall, på vägen hem från bussen så när vi närmar oss hagen vi går förbi så gnäggar en häst och sedan kommer alla fyra hästarna springande fram till staketet. Underbart? JAAAAAAAAA! Gick fram och klappade lite på dem, framför allt på en av dem. Såååååå söta! Tyckte det var jättemysigt, hade kunnat stå där hela dagen!


Dagen har varit bra för övrigt också. Trött, alla är det nu. Det är slutspurt på första nio veckorna nu, höstrusk och mörkt, man blir trött! Hade ett teaterprov vilket gick helt okey, tror jag är godkänd i alla fall och det är det viktigaste.


Återkommer snart och berättar om helgen!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se