Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Hemma dag

Av Lina Lilja - 16 oktober 2009 16:16

Japp, jag har en hemma dag. Får inte gå ut, eller tja, det är jag själv som har gjort regeln att jag inte får gå ut. Men i alla fall så blir det att sitta hemma hela dagen, större delen kommer jag att vara ensam. Kul? Tvärtom, får panik bara jag tänker på det. Hatar sånt!!!


Men jag behöver det, hatar att vara sjuk. Igår kväll blev jag bara värre och värre och det slutade med att jag somnade i Keilas säng till Grey's Anatomy, jag mådde verkligen JÄTTEdåligt. Suck... Keila sa att om jag mår lika dåligt idag så blir det till att hälsa på farbror doktor ikväll, och just nu känns det som om det är där jag kommer dyka upp. Mår inge vidare alls... Feber, ont i hals och huvud, och allmänt trött och hängig, ont i hela kroppen. Bläää!


Lyssnar på RixFm vilket får mig att pigga upp mig lite =) Det braiga är i alla fall att för en gångs skull är människor i Sverige vakna, så har jag tur kanske jag får lite mejl av kompisar under dagen, och ev. så ska jag prata med mina föräldrar via skype lite senare. Papsen har födelsedag imorgon men kommer inte att kunna prata med dem då, så det vore bra om jag kan gratta honom idag =)


Nä, nu måste jag snyta mig. Blir väl en del skrivande idag eftersom jag blir hemma hela dagen, SUCK!!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se