Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

Mat

Av Lina Lilja - 16 oktober 2009 23:30

Mår mycket bättre nu. Febern är nästan helt borta, men ska ta en till Ipren innan vi åker för säkerhets skull, och hostan är mycket bättre. Lite snuvig men helt okej. Keila ringde nyss och frågade om det var okej att gå ut och äta. Eftersom jag känner mig så mycket bättre + att det vore skönt att komma ut en sväng så sa jag ja, så jag har precis fräshat upp mig lite och nu ser jag bilen rulla in på parkeringen.


Så tja, skriver väl kanske ett inlägg innan jag går och lägger mig ikväll. Mår i alla fall bättre nu vilket är skönt. Ska se till att lägga mig tidigt ikväll och ta hand om mig själv. Äta massor av frukt!! Hehe... Har faktiskt ätit massa frukt idag, typ det enda jag ätit, och jag tror alla vitaminer har hjälpt tillfriskningen endel. Förhoppningsvis är jag frisk om några dagar, jag har i alla fall givit upp taktiken som jag brukar köra; "Låtsas att man är frisk och köra på som vanligt". Den fungerade inte riktigt den här gången...


Pratar med familjen via skype nu, ska åka snart. Hörs!

Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se