Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Hos Kenny

Av Lina Lilja - 18 oktober 2009 02:39

Vill borja med att be om ursakt for spraket men anvander Kennys dator sa alla bokstaver finns inte. Sitter i alla fall hemma hos honom nu, alla andra akte for att aka skridskor. Eller tja, Charlie och Nate spelar tv-spel pa overvaningen, men jag har hela nedervaningen, tv;n och datorn for mig sjalv. Ganska najs =)


Var pa Keilas graduation idag. Darefter at vi lunch pa Mexikanska restaurangen innan vi akte hem hit. Har varit har typ hela eftermiddagen/kvallen bortsett fran nar jag foljde med Keila och nagra utbytesstudenter (orka skriva alla namn) sa de kunde byta klader till skridskoakningen och vi akte forbi QT for att kopa godis, ngt jag har daligt samvete over att jag gjorde. Dels massa pengar over ingenting, dels sa borde jag borja tanka pa vad jag ater. Har blivit battre men maste bli annu battre.


Maste fa skriva av mig lite bara. Ar sa grymt less over elaka manniskor som inte later manniskor fa vara den de ar. Jag ar sa less over att manniskor forsoker fa mig till att vara nagon jag inte ar, forsoka andra mig, och jag ar less pa att inte fa vara mig sjalv. Min dag har, som ni kanske marker, varit langt ifran perfekt...


Na, tankte stada upp lite har, vara lite hygglig och gora lite nytta. Eli gjorde varsta roran har nar han lekte, hehe... Skriver nog ett till inlagg nar jag kommer hem innan jag gar och lagger mig. Borde forhoppningsvis vara hemma vid elva halv tolv. Skridskoakningen slutar halv elva sa jag hoppas vi aker hem pa en gang for jag maste verkligen fa sova.


Hores!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se