Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2009

Godnatt!

Av Lina Lilja - 29 oktober 2009 02:29

Har varit ute och ätit med Graham och Kenny nu, och varit och shoppat på WalMart. Hade just fått reda på att mamma satt över pengar på kontot, så var verkligen shoppa-sugen. Men köpte inte allt för mycket, men lite för mycket blev det nog... Men jag menar, shampoot, tvålen och tandkrämen behövde jag verkligen. Och godis är gott. Och den där hårgrejen var rätt fin! Aja, jag kommer antagligen använda allt i alla fall...


Jag är så avis på syrran då hon åker till Spanien imorgon och är borta i tio dagar. Och när hon kommer hem kommer hon se ut som en pepparkaka! Jag vill till Spanien också... (Säger jag som sitter i Kansas och ska till NY i januari...)


Nä, ska fylla i lite papper nu. Måste ta den där sprutan mot H1N1 (svininfluensan) suck... Plus att jag ev. har något annat på gång som jag dock inte vill berätta om riktigt än... Vet i och för sig inte om jag får göra det här förrän efter en intervju som jag måste göra i januari. (Kommer få ett mejl av mina föräldrar alldeles snart där de frågar vad fasiken det handlar om med tio frågetecken efteråt, hehe^^) Men jag vill ändå inte berätta riktigt än, håller lite på spänningen. Men det är i alla fall något som jag är jätte excited about. Jag hoppas verkligen att jag får möjligheten för det skulle så hjälpa mig i mitt fortsatta liv och dessutom så vore det jätteroligt!


Nä nu ska jag gå och lägga mig. Hörs imorgon efter skolan!

Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se