Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2009

Homosexualitet

Av Lina Lilja - 30 oktober 2009 01:33

Ibland blir man bara så trött på människor... Idag på seminar, sista lektionen, så höll saker och ting på att spåra ur ordentligt. En kille lyssnade på en sång och kallade den "gay" och massa konstigt. Han sa massa negativa saker om gaymänniskor, och han fortsatte trots att flera sa åt honom att sluta + att läraren blev riktigt sur. Grejen är också att en av tjejerna i den klassen, en av mina bästa kompisar, är lesbisk och jag vet att hon tar jätteilla upp (det här är inte första gången det händer..). Hon sa det flera gånger också, att det han sa var elakt och att hon tog illa upp. Jag vet inte om han vet att hon är gay (han är rätt ny på skolan), men dels borde han ha fattat, och dels spelar det ingen större roll.


Själv fick jag bita mig i tungan för att inte säga något rasistiskt (han är svart). Inte för att jag bryr mig ett dugg om någon är svart, vit eller grön, utan bara för att han skulle få känna samma sak tillbaka. Men jag sa inget. Jag var rädd att jag skulle göra något dumt så jag bestämde mig för att knipa igen istället...


I alla fall så kommer jag hem och hittar denna artikeln;

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article6039087.ab


Vilket gör att jag känner att nu fan ger jag upp. Vad jag brinner för är att få människor att leva med samma rättigheter, få bort all mobbing, osv, osv. Men ibland undrar man om livet är värt det? Numer så får samkönade gifta sig i kyrkan i Sverige, villket är en jättegrej, men det är fortfarande lååååååååångt kvar. Det gäller att ta djupa andetag och inte tappa hoppet. När man läser artiklar som denna så känner man sig lite mer hoppfull;

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/simning/article6033377.ab


Även om det finns lite negativa delar av artikeln, så är det ändå något positivt i det stora hela. Det får en att fortsätta hoppas.


Nästa år så vill jag åka på pride. Vi bestämmer det här och nu, nästa år så ska jag blogga direkt från pride. Under en vecka så ska jag uppmärksamma pride och vara en prideblogg. Folk påstår att pridefestivalen inte behövs längre, jag har just bevisat att den behövs, på riktigt. Hoppas vi ses där!


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se