Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2009

Happy Halloween!

Av Lina Lilja - 31 oktober 2009 20:13

Goddag allihopa! Sorry för att jag inte skrivit på länge, nästan ett dygn, och verkligen jättesorry för att jag har varit så dålig på att svara på mejl de senaste dagarna. Ska försöka svara på allt i eftermiddag, får se om jag hinner. Ska också försöka hinna med att lägga in lite bilder på nätet.


Igår så åt vi först på Cici's Pizza och därefter så åkte vi runt till massa olika affärer och kikade. Jag köpte två tröjor på WalMart. Därefter så hyrde vi film och åkte hem till Kenny och tittade på Hannah Montana The Movie. Den var bra men inte så bra som jag trodde den skulle vara. Satte sedan på The Proposal då de andra ville se den också, men somnade och sedan blev vi kvar där under natten. Har jätteont i vänsteraxeln då deras soffa inte är speciellt skön...


Imorse så hade vi fått punka på bilen så fick fixa lite stuff och åkte därefter och åt frukost på Denny's. Gjorde lite ärenden innan vi åkte hem en snabbis. Därefter åkte vi och köpte kostym till Trick or Treating ikväll, jag ska vara en svart katt. Har köpt lite chips och sånt också då de utbytesstudenter vi brukar hänga med ska komma över och så ska vi ha Halloween party här. Kul! Så nu måste vi städa också....


Jag blir så glad när jag får kommentarer by the way. Har fått två stycken sedan jag bad om dem, så som tack så ska jag länka till deras blogg nu!

Här är Pias blogg;

http://tteknorappen.blogg.se/

Och här är Puttes blogg;

http://putteisback.blogg.se/


Kika in dem! Tack för kommentarerna =)
Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Elsa

Elsa

2 november 2009 19:46

hejsan svejsan Lina
hoppas du har det bra i USA, själv har man ju börjat i åk7. mina klassföreståndare är Sture och Susanne .
En bra nyhet är att jag hade ett bra höstlov med övernattning m.m men den dåliga nyheten är att RG är såld och att Henke är ute på annons . Det här var nog inte precis någon kommentar men det gör kanske inget . Syns om ca 7 månader eller något sånt MÅNGA kramar Elsa och Henke

http://har ingen :)

 
Lina Lilja

Lina Lilja

2 november 2009 23:36

Hejsan din lilla skit!
Jag har försökt mejla dig flera gånger men det fungerar inte!! Hur har du det? Kul med Sture, hade honom aldrig i något ämne, men han är en superbra lärare det lilla jag haft honom! Så RG är såld, det är det minsann ingen som berättat för mig tidigare! Vart åkte han då? Gud vad trist att Henke ska säljas!!
Har sååå mycket jag vill skriva till dig, så om du har tid och lust får du gärna mejla! =)
landstrom.lina@gmail.com

Kramar
Lina

http://lilja.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se