Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under oktober 2009

Av Lina Lilja - 13 oktober 2009 01:05

Nu ska jag äntligen berätta om helgen! Lördagen tog vi det lugnt på morgonen och vid lunchtid lämnade vi Kerston, Eli och Nate hos sin pappa, därefter åkte vi andra med Graham för att hitta en fin klädsel till honom då han skulle jobba på ett bröllop. När vi gjort det dumpade vi Ceci med honom då hon skulle med och fota på bröllopet, så åkte jag, Keila och Nick till Litte Sweden.


Det var inte så mycket kvar av festivalen när vi kom fram, men det var för en gångs skull en hel del människor där och alla affärer var öppna. Hittade en man som var gift med en svenska så han pratade svenska. Var grymt konstigt att prata svenska med honom, kände mig mer bekväm med engelskan, haha! Fick en amerikansk brytning på det hela och det kändes väldigt pinsamt x)


I alla fall så köpte jag bilar, singoalla, ballerina och salta fiskar. Sååå gott! Vi åt på en svensk restaurang, åt köttbullar med mos. Köpte pannkaka med lingonsylt till efterätt. När vi åkte därifrån åkte vi först en snabbis till borgen då Nick inte varit där någon gång, var dock där bara ett fåtal minuter då det var freeeeeeeeeeeezing!


Åkte till de andra ungarnas farmor och låtsas farfar på vägen hem. Människor som Keila står nära trots att hon inte är tillsammans med Rick längre. De är båda blinda men var trevliga, och de hade maaassa hundar! Sååå söta! =) Åkte hemåt, jag var helt slut och somnade i bilen. Kom hem till Kenny där Graham och Ceci var. De var hungriga men Nick och jag var bara trötta så Graham, Ceci och Keila åkte för att äta medan jag och Nick låg och sov i vardagsrummet (Charlie var sjuk så han var på övervåningen). När de kom tillbaka åkte vi hem, var hemma vid typ ett eller något.


Igår så åt vi frukost på Hometown Buffet. Därefter kyrkan. Efter kyrkan så skulle alla åka skridskor, såååå trött på det nu! Typ det enda vi gör! Så jag följde med Tamela för att hämta hennes barnbarn så åkte vi till Burger King fär det finns ett Play House där ungarna fick leka. Tina och hennes familj kom också så jag lekte massor med Addam - gulliga! <3


Vid fem så åkte vi och mötte upp de andra i en klädbutik där vi köpte jackor. Köpte en jättefin jacka och en plånbok, har dock inga bilder än men lovar att lägga upp! Åkte en snabbis förbi WalMart innan vi åt middag på Cici's och därefter hem och stupade i säng.


Nu sitter jag mest och tar det lugnt. Har svarat på lite mejl och det är lite människor här också. Ska snart sova, eller tja, kan väl inte gå och lägga mig på de närmaste två timmarna. Är trött men ska väl hitta på något kul.


Puss o Kram

Lina Lilja


  

Jag i Little Sweden

ANNONS
Av Lina Lilja - 12 oktober 2009 23:07

Var trött imorse när jag vaknade, och är förkyld, men trots det har dagen varit bra =) Klappade en (eller rättare sagt två) häst för första gången idag!!!! Då blev dagen bättre än någonsin! Ser ju hästar varje dag i hagen och så, men har aldrig vågat gå fram till dem, är rädd att någon ska bli sur. Sa det till Keila och hon ba "Nä, när jag och Ceci var ute och gick så klappade vi hästar. Det är ingen som blir sur!".


I alla fall, på vägen hem från bussen så när vi närmar oss hagen vi går förbi så gnäggar en häst och sedan kommer alla fyra hästarna springande fram till staketet. Underbart? JAAAAAAAAA! Gick fram och klappade lite på dem, framför allt på en av dem. Såååååå söta! Tyckte det var jättemysigt, hade kunnat stå där hela dagen!


Dagen har varit bra för övrigt också. Trött, alla är det nu. Det är slutspurt på första nio veckorna nu, höstrusk och mörkt, man blir trött! Hade ett teaterprov vilket gick helt okey, tror jag är godkänd i alla fall och det är det viktigaste.


Återkommer snart och berättar om helgen!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 12 oktober 2009 03:32

Dagen var hyfsad. Vissa delar bra, andra mindre bra, vissa okej, andra värdelösa. Jaja, överlevde i alla fall. Har teaterprov imorgon så borde verkligen plugga, är liksom sista provet inför mitterminsbetyget, men nä. Orkar verkligen inte. Orkar inte svara på mejl eller berätta mer om helgen just nu heller, gör det imorgon eftermiddag. Är värdelös på att lova saker, så lovar ingenting, men ska verkligen försöka, okey?


Nu ska jag sova, gryyyymt trött! Hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 11 oktober 2009 15:37

Hejsan alla vänner!

Sitter och lyssnar på RixFM, lägger upp bilder på Resdagboken och gör inte så mycket annat... Tror vi ska på frukost så Keila och Ceci borde gå upp typ nu om vi ska hinna därför så tänker jag inte börja skriva om gårdagen än. Gör det ikväll. Ska verkligen försöka hinna denna gången! Vet att jag är dålig på att hålla vad jag lovar. (Vart tog alla bilder och all information från Spanien vägen till exempel? x))


Har nog inget mer att skriva just nu tror jag. Har som sagt börjat lägga in bilder på resdagboken.se alias Lina93. Och om ni vill kontakta mig via mejl så är min mejladress landstrom.lina@gmail.com så jag slipper få massa kommentarer om min mejladress =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 11 oktober 2009 08:05

Har haft en superbra men kall dag! Tror vi nådde en maxtemperatur på 3 grader, något jag inte var riktigt beredd på än, haha. Imorgon ska vi åka och köpa vinterjacka! Tog inte med mig någon sådan hit.


Då klockan är över 1 så ska jag gå och lägga mig nu. Upp tidigt imorgon och frukost + kyrka. Lovar att berätta allt om idag och lägga ut bilder då! Wait, det var något mer jag skulle säga till er... Aja, minns det inte så det var väl inget viktigt...


Godnatt!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 oktober 2009 18:22

Hinner tyvärr inte ta någon outfitsbild just nu, men lovar att ta massa bilder under dagen och bland annat en helkroppsbild på mig så ni ser min outfit =) (Börjar känna mig som BlondinBella, men får väl skylla mig själv när jag läser hennes blogg varje dag x)).


Ska åka nu i alla fall! Hörs ikväll eller något, får väl se när jag får chansen att blogga igen =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 oktober 2009 17:46

Vi ska till Little Sweden!! Kul va? Ska gå och klä mig nu. Egentligen är jag shoppingsugen, men det blir inte shoppa idag utan istället så ska jag försöka använda kläderna jag har i garderoben och hitta på något snyggt med dem. Kikade både på TopShop och på HM men ingen av de butikerna finns i Kansas, triiiist =(

Är det någon som vet någon bra butik som finns i Kansas?


Nu ska jag göra mig iordning. Blir nog en outfitsbild senare! Hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 10 oktober 2009 16:51

Dagen är räddad! Keila lagar frukost så det luktar gott i hela huset (visserligen har jag redan ätit men skitsamma, i USA kan man äta hela tiden!). När jag kom så tog jag med mig ett packet Gevalia Kaffe men eftersom Keila inte dricker kaffe så har det stått oöppnat i skåpet - tills nu! Nick kom med en kopp kaffe till mig nu, åh vad gott det är! Har inte druckit nästan något kaffe alls sedan jag kom och inget Gevalia alls! Bara lukten fick mig att smälta!


Sitter dessutom och lyssnar på RixFM just nu. Gör det ibland, men bara på vardagarna när jag kommit hem från skolan vilket innebär att det inte sitter någon i studion utan det är bara musik. Men nu har jag både musiken och radiorösten, och kaffe från Gevalia. Det är nästan så att det inte kan bli bättre! =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se