Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under oktober 2009

Av Lina Lilja - 6 oktober 2009 02:36

Okey, nu ska jag berätta ALLT om lördagskvällen. Gjorde oss iordning som sagt, och bilder på hur jag såg ut har ni ju sett. Åkte och lämnade ungarna hos deras pappa, därefter åt jag och Ceci middag på Taco-Bell. Åkte till skolan och var där strax före åtta. Det var redan en massa ungar där i en lååång kö. Klockan nio började de tillslut röra sig sakta framåt. Först visade man ID, sedan betalade man, sedan slog man tärningen. Naturligtvis fick jag en etta så jag fick gå in i ett rum och ställa mig i kön för att göra blåstest. När jag gick in där så mötte jag en av de gulligaste killarna på skolan. Han är verkligen en jättesnäll kille och jättesöt! Men nä, han är nog inte så intresserad i tjejer... I alla fall så sa han "Wow, du ser bra ut ikväll!" Haha, gulliga =)


Efter att ha stått där en stund så sa de "Ooops, It's broken. We will have to let you go". Nice! Letade efter kompisar men hittade ingen, däremot hittade jag Ceci. Vi dansade lite och så, kände oss rätt bortkomna. Musiken var dålig, och dansen annorlunda än vi var vana vid. Eller tja, vad Ceci var van vid, jag kände väl igen stilen men jag är inte riktigt partytypen... Hittade några vänner, men efter att ha pratat lite med dem så raskade de alla vidare. Efter ett tag kom en lugn låt, och jag HAAAAAAAAATAR att stå mitt bland massa gullande, halvt dansande par. Nä, det funkar inte så jag ställde mig utanför. När den popiga musiken började igen hittade jag på tre kompisar. Eller tja, två kompisar och en tredje som jag inte kände sedan tidigare. Hängde med dem hela kvällen och hade riktigt kul! Musiken var väl inte överdrivet bra, ett fåtal bra låtar (YMCA var en härlig låt att dansa till, och kycklingsången var nog den enda som fick hela dansgolvet att gunga, haha).


Spanade lite efter snyggingar - såklart! Alla var ju extra snygga dessutom hehe =) Om jag hittade någon? Hehe, min lilla hemligthet ;) Närå, än är jag trogen min TWIX. Köpte två i affären idag, ska nog gå och hämta dem nu, låter gott! =)


Efter dansen kom Ginny och Keila och hämtade oss så åkte vi till ett pannkakshus där vi mötte Charlie, Kenny och Graham. Åt mycket goda blåbärspannkakor! När vi gick ut och runt hörnet så såg vi genom fönstret att massa kompisar som också varit från dansen (bl. a. den gulliga killen jag pratade om i början) satt vid ett bord i en annan del av restaurangen. Tänkte gå in och hejja men vi var trötta, klockan var typ ett!, så vi vinkade genom fönstret bara =)


Åkte en sväng förbi Kennys hus innan vi åkte hem för att sova. Var mycket nöjd med kvällen men trött! By the way så fick jag mycket beröm för att jag var så snygg, och framför allt för mitt utsläppta hår. Tappade räkningen på hur många gånger jag fick höra "Du borde verkligen ha ditt hår utsläppt oftare!" (Har aldrig utsläppt, hatar det!), så det var bara att fixa till håret och gå med utsläppt i skolan idag. Fick beröm från flera kompisar för att jag hade så fint hår och var så fin i utsläppt! Haha, det var kul =)


Äntligen har vi fått TV i huset! Sitter och tittar på House just nu, dock är jag lite lost dels eftersom jag har missat halva säsongen och dels för att de ligger någon säsong före Sverige. Tyvärr har vi bara tv på Keilas lilla tv i hennes sovrum, så sitter i hennes säng och tittar nu. Tror jag ska gå ut till de andra och vara lite social snart, hehe =)


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 oktober 2009 23:14

Hejsan allihopa!

Tänkte bara tala om för allihopa att jag lever och mår bra, eller ja hyfsat bra i alla fall. Min vänsterfot mår inte så bra, men resten av kroppen mår bra i alla fall =)


Har egentligen tennis idag, men ska inte gå. Istället ska vi till banken och till mataffären. Hade tyngdlyftning idag och foten krånglade rejält så ska försöka ta det lite lugnt ett par dagar och se till så att den blir bättre.


Har äntligen fått svar från min älskade kompis! Dock så hinner jag inte svara nu eftersom familjen just kom hem och jag antar att vi ska till banken nu. Nähe, det skulle vi tydligen inte, Keila hade redan åkt förbi där åt mig. FUCK! I need to talk to them my self, hon gör det inte tillräckligt bra! Suck.. Aja, ska väl svara på mejlet, sedan ska vi till mataffären, det vet jag att vi ska i alla fall. Hoppas jag.


Ikväll lovar jag att berätta allt om homecomingdansen, men inte på sekunden.


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 oktober 2009 04:16

Kom på att jag inte berättade om dansen som jag lovade. Sorry! Men jag är alldeles för trött för att göra det nu, gör det imorgon. Men jag lovar att ni ska få veta allt!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 5 oktober 2009 04:01

Vaknade kvart i nio imorse av att Keila kom in och tände lampan och utbröt; "Wow, trodde ni var vakna vid det här laget! Ni har 20 min på er att göra er iordning!" Hon hade varit och städat bilen. Var hyfsat pigg ändå imorse trots så lite sömn, men nu känner jag tröttheten!


Var först och åt frukost - mumsigt! Därefter kyrkan. Kyrkan var jobbig idag, grinade massor. Det blev liksom för mycket på samma gång så tillslut så rann det över. Rodrigo berättade under frukosten att hans morfar/farfar ligger på sjukhus, och min farfar ligger på sjukhus också. I kyrkan var vi båda framme och bad för dem, och det var då det rann över för mig. När jag kom tillbaka och satte mig i bänken igen så kramade Rodrigo min hand tröstande, och efter kyrkan så gav vi varandra en stor kram. Det värmde massor och det var mycket lättare när man var två.


Snart var humöret bättre igen. Hade överraskningsfest för Micheal, därefter shoppade vi lite. Jag köpte ett jättegulligt halsband i silver, en dödskalle och ett hjärta och så står det "Love Kills Slowly". Sååå sant! Älskar det! Visar bild imorgon.


Därefter åt vi på en restaurang där man får göra sin egen mat. Man väljer först kött, därefter grönsaker, kryddor och sås, samt tillbehör. Så tillagar de maten åt en. Mycket gott! Åkte hem och har gjort färdigt matteläxan samt mejlat lite. Skulle behöva plugga anatomy också men orkar inte, ska sova istället. Grymt trött!


Hörs imorgon vänner!

Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 oktober 2009 09:13

Homecomingdansen var så rolig så ni anar inte! Jag sörjer redan den dagen jag måste åka härifrån, för jag har så många underbara vänner här! Jag hade verkligen superkul och kom mycket närmare en massa vänner, jag börjar verkligen känna mig hemma och gilla allt här! Ni kanske har rätt trots allt vänner, jag kanske stannar här ;)


Det är verkligen mycket lättare att vara sig själv här än i Sverige. Kanske för att jag i Sverige bor i världens håla, men Haysville är rätt mycket till håla också, men skolan är stor och det finns verkligen människor av alla typer här! Det gäller bara att hitta vänner av sin egen typ! This is America folks!


Är verkligen övertrött och ska till kyrkan imorgon så kan inte riktigt sova ut heller. Klockan är snart halv tre och jag ska sova så fort internet har skickat mitt dryga mejl till en kompis... Hehe sorry T, me jag var tvungen att rätta mig själv. Man ska inte ljuga, varken för andra eller för en själv!


Nä nu ska jag sova. Är bara övertrött och inte full av något slag! Berättar mer om kvällen imorgon.

Godmorgon Sverige (shit, klockan är liksom halv tio hos er, sjukt!) och Godnatt USA!


Puss o Kram
Lina Lilja

Av Lina Lilja - 4 oktober 2009 01:19

Är redo för att gå nu, ska snart åka. Är lite tidig men hellre det än att stressa (vilket jag visserligen brukar få göra..). Har duschat, fixat naglarna, sminkat mig, klätt mig och fixat håret. Älskade hårsprayen, väl värt pengarna! Vet visserligen inte hurvida det håller hela kvällen eller inte, men gör den det så är det en mirakelspray! Jättelätt att använda. Borstade håret, sprayade lite, och använde händerna och fick härlig volym på en gång. Nu älskar jag försäljaren ännu mer! Om han är lika bra på kläder och smink så kommer han att få följa med mig hem till Sverige ;)


  

Sorry för dålig bild, men såhär ser jag ut i alla fall.


 

En väldigt dålig bild, men Celine Dions "Sensational" är min favoritparfym och det är den jag använder på kvällar och när jag ska vara lite finare. Köpt på Åhlens Parfymavdelning i Stockholm, minns ej pris men den var relativt billig.

  

Mirakelhårsprayen. "Catwalk TIGI" heter den. Kostade ca. 14 dollar vilket motsvarar ca. 100 svenska kronor. Väldigt lätt att använda!


Berättar ikväll eller imorgon hur kvällen var beroende på när jag kommer hem och hur trött jag är. Hörs!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 3 oktober 2009 23:18

Dagen spenderades i köpcentret och på WalMart. Köpte en vit tröja som jag ska ha till en svart kjol ikväll, och så köpte jag smink + hårspray. Mitt hår börjar få den längden nu så att man kan ha det utsläppt och det ser fortfarande hyfsat ut, men efter typ en halvtimme så hänger det bara platt, volymen försvinner liksom. Så jag gick in till en affär men hårgrejer, jag var den enda kunden, och killen som jobbar där kommer fram och hjälper mig.


En sådan kompis ska jag ha när jag blir stor! En sådan där bögig sak som vet ALLT om mode, hår och smink. Som han i "How to look good naked". Jag ska bo i Stockholm eller NY och jag kommer ALLTID att vara snygg, haha. Jag gillar sådana typer, med deras gulliga handgester och härliga sätt att prata. (Vet inte om han verkligen var gay, men han betedde sig och pratade verkligen precis som han i How To Look Good Naked så i fördomarnas land så blir han automatiskt gay.)


Just nu väntar jag på duschen. Kom just hem och är grymt trött och smått illamående, helst av allt hade jag viljat ligga på soffan ett par timmar och sedan hängt med kompisarna framför tv:n hos Kenny eller på en trevlig restaurang, men man kan ju inte åka som utbytesstudent utan att ha gått på Homecoming dansen liksom, så det blir till att pallra sig iväg. Den är bara tre timmar så lite kan jag väl anstränga mig. Jag kommer nog ha kul när jag väl är där. Träffade ett par kompisar på köpcentret som också handlade kläder till ikväll, härligt att ha börjat få den känslan att man kan stöta på kompisar i stan! Haha =)


Däremot så skulle jag just nu behöva en vaaarm kram av någon jag älskar, och det kan jag inte få här. Kan ingen där hemifrån skicka ett par kramar? Behöver det verkligen! Och E, vart i hela friden håller du hus???? Miss my friend!


Puss o Kram

Lina Lilja

...

Av Lina Lilja - 3 oktober 2009 17:50

Ska gå ifrån datorn nu. Blev mycket bloggande så jag hoppas att ni är nöjda! Ska borsta tänderna och byta om nu, så ska vi snart åka hemifrån. Ska förbi köpcentret och köpa en tröja att ha till kjolen på homecomingdancen ikväll, och en födelsedagspresent till Micheal.

Ha det bra alla! Skriver mer ikväll!

Puss o Kram

Lina Lilja


Ps. Har läst massa i guldboken nu, läser allt om och om igen, och vill bara säga till alla kompisar där hemma;

Ni betyder grymt mycket för mig! Älskar er MASSOR! Vi ses snart igen! Tack för att ni är ni <3

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards