Lina Lilja - Love, Sex and Life

Alla inlägg under oktober 2009

Av Lina Lilja - 28 oktober 2009 22:16

Har faktiskt haft en ganska bra dag. Keila är på väg hem för att hämta mig så ska vi ut och äta. Ceci ska iväg med en kompis till kyrkan så det är bara jag, Keila och ungarna vilket faktiskt ska bli rätt skönt. Har haft en rätt bra dag, inget speciellt har hänt vad jag kan minnas.


Just nu sitter jag och lyssnar på olika låtar från melodifestivalen. Kommer sakna det såååå mycket när det går på tv i Sverige och jag sitter här borta. Och jag kan ju inte lyssna på låtarna som gått vidare innan finalen är liksom, det är så jävla trist... =(


Förresten så måste jag berätta vad min lärare i juveldesign sa häromdagen. Det var i måndags och jag mådde inte alls speciellt bra så jag gjorde klart min uppgift lite snabbt och sedan så la jag huvudet på bänken och halvsov. Min lärare kommer förbi;

"Lina, mår du inte så bra igen?"

"Näää"

"Åh, jag är ledsen..."

Hon tar upp min design och tittar på den och fortsätter sedan;

"Bra jobbat! Du klarade det! Men du, den här delen ser förskräcklig ut..."

"Oh thanx"

Hon börjar hjälpa mig att fixa till det..

"Du vet Lina, jag gillar dig verkligen"

"Hehe"

"Du vet, jag tror inte Kansas är det bästa stället för en utbytesstudent, men jag är verkligen glad att du hamnade här. Jag är så glad att jag träffade dig."

"Ååååh, du är så söt!"


Haha, gulliga lärare. Sorry om det blev lite konstig översättning på vissa ställen x) Nu är Keila här så vi ska åka och äta. Skriver mer sen!


Puss o Kram

Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 28 oktober 2009 02:29

Sitter och tittar på "Dancing with the stars" just nu (amerikanska motsvarigheten till Let's Dance). Taylor Swift är gäst där vilket är roligt då jag ääälskar hennes musik! Är dock supertrött så så fort hon har uppträtt så ska jag gå och lägga mig. Orkar inte sitta uppe till nio...


Puss o Kram
Lina Lilja

ANNONS
Av Lina Lilja - 28 oktober 2009 00:38

Det händer en hel del här, allt är rörigt och verkligen upp och ner. Har verkligen ingen skrivar lust idag men tänkte bara berätta att jag lever, mår bra. Det känns väldigt bra att vara tillbaka i skolan måste jag säga. Är mer peppad än någonsin och tycker det är riktigt roligt.


Jag hoppas verkligen att saker kommer lösa sig i slutet av denna veckan, det känns lovande. Misstänker att de flesta har listat ut saker och ting vid det här laget, men vill ändå inte berätta mer innan allt är klart. Hörs senare!

Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 27 oktober 2009 02:05

Tog en dusch och under tiden kom familjen hem med pizza som jag åt. Nu tittar jag på Lie to me på tv och ska snart sova. Tydligen måste jag dock vänta på Kenny innan jag får gå och lägga mig för jag, Keila och Kenny måste tydligen sätta oss ner och prata, för Keila har inte tid att åka till Tamela. Bra organiserat? Not. Aja, inget jag ser fram emot, men jag ska försöka vara ärlig och inte få någon att balla ur. Börjar Keila grina så drar jag.


Sorry, känner mig inte på humör nu, och huvudvärken börjar lite smått komma tillbaka... Djuuuupa andetag. Stay strong. Snacka om att jag kommer vara stark psykiskt när jag kommer tillbaka till Sverige, efter allt som jag har varit med om här. Mer detaljerat kommer så småningom, mer än såhär kan jag inte säga nu. Har egentligen sagt för mycket redan....


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 27 oktober 2009 01:06

Tänkte ta en dusch nu. Har fotografering med tennisen imorgon till Yearbook så måste vara lite fräsch. Keila är fortfarande inte hemma, skickade ett sms och frågade vart hon var och fick ett svar jag inte förstod ett ord av... Men om jag förstod det rätt så är hon på väg hem med pizza, men hon kan lika gärna ha menat något helt annat. Borde plugga lite, lämnade till och med skolväskan på övervåningen med planen att plugga lite, har prov i engelska imorgon, men jag har verkligen inte haft lust. Bad reason, I know, men helt ärligt så gör det inte så mycket vilket betyg jag har sålänge jag klarar kursen. Så orkar inte bry mig. Så tja, blir en dusch, förhoppningsvis middag, och sedan hopp i säng. Höres!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 26 oktober 2009 23:56

Blev en kort promenad på en sisådär 20-30 minuter. Fick tyvärr inte tag på den jag skulle ringa vilket var lite surt, men det löser sig väl. Försöker just nu roa mig medans jag väntar på att resten av familjen ska komma hem (bara jag och Ceci är hemma). Så sitter och skrattar till grymt roliga och pinsamma sexhistorier samtidigt som jag spelar Barbados i högtalarna. Älska deras musik! <3


Höres senare!

Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 26 oktober 2009 22:46

Gick och la mig med huvudvärk - vaknade med fruktansvärd huvudvärk. Trots det så pallrade jag mig iväg till skolan då jag misstänker att det ligger mycket psykiskt i bakgrunden och att sitta hemma hela dagen skulle knappast hjälpa. Det kom och gick lite hela dagen, vissa stunder var det fruktansvärt, så jag beslutade mig för att inte gå på tyngdlyftningen. Jag kunde helt enkelt inte göra det mot mig själv, så jag gick till sjuksköterskan. Förklarade för henne att jag inte hade någon skjuts hem och hade fruktansvärt ont i huvudet så hade ingen lust att gå till tyngdlyftningen.


Hade ingen feber, men hon var snäll så jag fick lägga mig i en av sängarna där så låg jag där och sov i en och en halv timme tills skolan var slut. Kände mig lite seg efteråt men nu känner jag mig mycket bättre. Är så stolt att jag inte gick till tyngdlyftningen, vanligtvis så stoppar inte huvudvärk mig utan jag bara kör på tills jag stupar. Men idag insåg jag att jag verkligen inte kunde göra så mot mig själv vilket jag är glad över.


Tänkte ta en liten promenad nu. Det är friskt och härligt väder ute och jag tror att det skulle vara bra för kropp och själ. Dessutom måste jag ringa ett samtal som jag helst inte vill att familjen ska höra.. Skriver mer när jag kommer tillbaka!


Puss o Kram

Lina Lilja

Av Lina Lilja - 26 oktober 2009 22:20

Det är en sådan tydlig skillnad på ländernas regler och lagar här i världen. Det är inte ofta man tänker på det, speciellt inte om man bor i ett sådant underbart land som Sverige. Förra veckan så röstades det igenom att från och med 1 november i år får samkönade gifta sig i kyrkan. Även om lagen inte är perfekt ännu, och även om vi har partier som SD på väg upp i regeringen vilket är lite oroande (har inte orkat dra in det ämnet i bloggen riktigt, får se hur det utvecklas, en vacker dag lär väl även jag lägga mig i diskussionen...), så är vi ett väldigt accepterande land. Sedan får man läsa artiklar som denna och får sig ett slag tillbaka till verkligheten;

http://www.aftonbladet.se/wendela/article6017144.ab


I Uganda är homosexualitet brottsligt, och nu vill de också införa en lag som gör att homosexualitet kan ge dödsstraff. Skrämmande! Det drar Uganda ett par steg tillbaka i deras utveckling till ett demokratiskt och fritt land, men förhoppningsvis så har vi någon underbar organisation som FN eller liknande som kan gå in och fixa till det hela. En dag hoppas jag på att själv kunna göra förändring i någon del av världen...


En av mina största drömmar är att någonstans i världen få bygga upp ett hjälpcenter som har precis allt. Om det så är i Sverige, USA, Afrika eller Kina eller någon helt annan stans, jag bryr mig inte, de behövs överallt, där alla är välkomna. Det ska finnas präster, helst av alla religioner (vet att det inte heter präst i alla religioner, men ni fattar), sjuksköterskor, test för könsjukdomar och graviditet, kuratorer, psykologer, övernattningsrum, bibliotek, café... En plats för alla som behöver någonstans att gå helt enkelt. Naturligtvis så beror det lite på vart det byggs vad som kommer finnas där i, samma saker behövs inte i Afrika som i Sverige, men grejen är att jag vill göra en skillnad, jag vill hjälpa människor. Jag hoppas ni vill arbeta med mig för en bättre värld!


Puss o Kram
Lina Lilja

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se