Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 3 november 2009

Gymnasievalet

Av Lina Lilja - 3 november 2009 01:36

Eftersom jag åkte iväg som utbytesstudent efter nian så har jag skjutit upp det där jobbiga valet som alla ungdomar oroar sig för och har ångest för, ett år. Men om ett par månader är det dags, då MÅSTE jag välja vart jag vill gå. Just nu är jag inne på gymnasieguiden.se och kikar omkring. Har ingen aning över huvudtaget vart jag ska ta vägen.


I början av mitt år så var jag helt säker på att jag skulle gå sam internationell eller sam ekonomi i Gävle. Jag var definitivt inte redo för att flytta ifrån vänner och familj forever. Nu vill jag bara skaffa egen lägenhet och flytta, helst till Stockholm. Jag vill gå vidare och utvecklas och jag vill att det ska hända något i mitt liv. Flyttar jag tillbaka till Gävle är risken att jag hamnar i gamla vanor och att allt blir som vanligt, och det är det jag inte vill ska hända.


Jaja, vi får väl se vad som händer. Tyvärr så har jag ju två människor hemma i Sverige som måste godkänna och skriva på mitt val också. Fick dem att skicka mig till USA, men om de låter mig flytta till egen lägenhet i Stockholm är tveksamt - väääldigt tveksamt....


Nä, nu ska jag fortsätta kika på möjliga val, och drömma mig bort lite. Har ni några tips inför gymnasievalet? Har ju egentligen gått igenom den här processen en gång redan, men då kändes det inte lika pressande eftersom jag redan visste att det inte skulle gälla, jag gjorde det bara i fall att jag skulle ångra mig. Nu är det på riktigt.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se