Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 3 november 2009

The Climb

Av Lina Lilja - 3 november 2009 23:23

Sitter just nu och lyssnar på Miley Cyrus - The Climb och funderar på om jag ska fortsätta kämpa genom skiten och stanna här i USA eller om jag ska ge upp och åka tillbaka till Sverige. Jag vill verkligen inte åka hem ännu, känner mig inte klar med det här kapitlet än och det är så mycket som jag kommer att uppleva om jag stannar. Men samtidigt så är det så mycket negativt som händer och så många som verkligen verkar vilja mig illa så jag vet inte om jag klarar av att hålla huvudet ovanför vattenytan. Riskerar jag att sjunka mot botten så åker jag hellre hem och försöker göra något av mitt liv hemifrån, även om jag knappast kommer utvecklas på samma sätt som jag skulle göra om jag stannar.


Just nu vet jag verkligen inte alls vad jag ska göra. Jag frågar runt bland olika utbytesstudenter och fd utbytesstudenter och hoppas att någon ska komma med något klokt, men de vete fan. Vi är alla olika människor med olika upplevelser, det är svårt att jämföra två olika situationer med varandra.


Ska skriva ett mejl till min svenska organisation right now och se vad de säger. Kanske de kan komma med något klokt och hjälpa mig ur situationen. Om inte får jag väl helt enkelt åka hem och skicka en fet stämning till den amerikanska organisationen. För Explorius kan jag verkligen inte klaga på över huvudtaget - de hjälper en vad som än händer, när än det händer. Funderar ni på att åka som utbytesstudent - åk med Explorius.


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se