Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 6 november 2009

Influensavaccinet

Av Lina Lilja - 6 november 2009 00:06

Okey, jag vill verkligen inte ta sprutan då jag dels antagligen redan haft svininfluensan och dessutom så tror jag att vaccinet är farligare än sjukdomen i sig. Men mina föräldrar vill att jag ska ta den, så fine, jag ska ta den. Jag är inte rädd för sprutor eller något, så egentligen kvittar det, jag tror bara att det är onödigt.


I alla fall så är jag inne på ett forum och börjar läsa en tråd där de pratar om biverkningar de fått av vaccinet. Nästan alla har blivit sjuka på olika sätt, vilket gör att jag har fått världens ångest! Armarna har svällt upp på nästan alla, de har fåt feber, frossa, mått illa och blivit tvugna att stanna hemma från skola/jobb. Ångest? JA!


Aja, får hoppas att det löser sig. Vet inte ännu när jag ska ta sprutan heller, och jag har inga planer att sitta och oroa mig i veckor innan, det är bara töntigt...


Min dag har för övrigt varit mestadels bra. Hade Anatomy, Juveldesign (gjorde världens finaste halsband som jag är så stolt över! Bild kommer.), Matte och Tyngdlyftning. På tyngdlyftningen hade vi Geocashing, vilket är typ en form av orientering kan man säga. Det finns över hela världen så sök på Google om ni vill veta mer. Grymt roligt var det i alla fall!


Ang. flytt och korkade coordinators så finns det inte så mycket nytt att säga, men jag hoppas att jag får byta familj snart.


Nu ska jag nog gå in och kika på lite gymnasium, måste verkligen börja fundera på vart jag vill gå...


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Angelica

Angelica

6 november 2009 09:35

Haha bra där, en vettig människa som pratar!

http://metrobloggen.se/angies

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se