Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 8 november 2009

Dålig dag...

Av Lina Lilja - 8 november 2009 08:30

Jag hade en sådan fruktansvärt dålig dag så ni anar inte. Och det var jag inte ensam om... Jag vaknade imorse med känslan att det skulle bli en underbar dag, men jag har aldrig haft så fel. Dagen började rätt bra. Vi åkte och gjorde lite ärenden på morgonen, köpte födelsedagspresent till Nate och så. Åkte därefter och åt på TacoBell och sedan till Bowlinghallen där vi hade Nates födelsedagskalas. En katastrof, men tar vad som hände overall först, och sedan alla känslor.


Har aldrig bowlat så dåligt som jag gjorde idag. Skämdes nästan, suck. Men alla var på så dåligt humör, så ingen märkte något. Efter att Nate öppnat sina presenter så åkte vi till Kennys och gick till Lincoln Park, en park alldeles i närheten av hans hus. Det var varmt, kändes verkligen inte som november! Gick i t-shirt utan att frysa alls! I början var jag deppig och hade inte kul alls, men sedan satte jag mig på en gunga, och det är det bästa man kan göra när man behöver tänka på något eller är på dåligt humör. Vet inte hur det är för er, men för mig fungerar det varje gång i alla fall.


Mådde bättre efter det men den lyckan var inte långvarig... Jag, Charlie och Keila åkte till WalMart och köpte mat som jag och Keila lagade hemma hos Kenny som vi åt, och därefter åkte vi skridskor - värre katastrof än tidigare under dagen. Efter skridskorna åkte vi hem och jag, Keila och Graham har suttit och pratat i typ en timme nu. Jag borde sova, är rätt trött, men kommer aldrig kunna sova. Ska gå till sängs snart dock, Keila och Graham är på väg dit nu.


Okey, what happened today? Rodrigo och Arthur är så deppiga och sura för att deras familjer är elaka och bla bla. Jag är inne i mig själv för jag måste göra ett tufft beslut + att Ceci har varit jävligt elak mot mig och Keila har också bettet sig rätt illa, även om hon inte inser det. Nate var ledsen för att hans kompis inte dök upp på födelsedagsfesten, Kenny var sur för att Gud vet vad, och Nick var deppig för att alla andra var så deppiga. En jävla röra helt enkelt, men alla hade en jävligt dålig dag i alla fall, kan vi ju konstatera...


Jag har velat sparka, slå eller skada någon/något hela dagen idag. Bara så frustrerad så jag måste göra någonting. Slutade med att jag sparkade ett träd, Keila retade mig så jag slog henne några gånger (mest på skoj dock), och jag slog Ceci, inte på skoj. Hon slog mig tillbaka. Allt detta på skridskoåkningen (trädet var utanför precis innan vi gick in...). Jag har sagt åt Keila att hon måste köpa en boxningssäck till mig... Eller så måste jag gå till gym eller nåt, så jag får ta ut min ilska/frustration/energi någonstans istället för att skada någon. I alla fall så hade jag och Ceci ett stort bråk också, i ishallen, fast utan våld. Omg vad de sårade mig och gjorde mig arg, ni anar inte!


Borde egentligen sova nu. Ska upp om mindre än sju timmar, ta en joggingtur, hem och duscha innan kyrkan. Måste verkligen springa av mig min frustration - brukar hjälpa. Om jag kan sova, får väl se.. Hörs imorgon vänner! Sorry för så dålig uppdatering by the way...


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se