Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 8 november 2009

Joggingtur

Av Lina Lilja - 8 november 2009 15:43

Klockan ringde klockan 8 och sa åt mig att gå upp och ta en joggingtur. Jag var så nära att stänga av alarmet och somna om, men jag pallrade mig upp. Med ett fåtalstimmar sömn i kroppen så pallrade jag mig ut i det fina vädret utanför, är typ 15 grader eller något skulle jag tippa på. Joggade i omkring en halvtimme och det behövde jag verkligen! Mår mycket bättre nu. Satte mig ner och andades lite, men ska hoppa in i duschen nu och sedan ska jag göra mig iordning så är det snart dags att åka till kyrkan. Och så lär jag väl mejla morsan o farsan innan de går totalt crazy, suck.


Och nej pappa! Jag hade inte glömt att det är farsdag idag, pratade till och med om det i veckan! Men dah, vi vaknar inte förrän på eftermiddagen din tid så hade inte hunnit skicka ett mejl! Ursäkta mig om det är för sent! Hade till och med tänkt fråga om det fanns möjlighet för en skype idag, men beslutade mig för att göra det nästa helg när det är syrrans födelsedag istället...


Sorry för att mina föräldrar fick en paragraf där, antar att jag borde skicka dem ett mejl. Första veckorna här så ville jag bara hem till mina föräldrar, saknade dem så mycket! Men nu, nä jag klarar mig utan dem.... Hehe, usch vad det där lät elakt x) Jag älskar mina föräldrar! Men jag är inte direkt "mammas flicka", och besides, alla vet hur jobbiga föräldrar kan vara ;)


Nä dags för en dusch! Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se