Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Snyggast i Världen

Av Lina Lilja - 9 november 2009 02:25

Naturligtvis har vi olika åsikter, men det här inlägget är om vad jag tycker. Har ni andra åsikter får ni gärna kommentera och säga vad ni tycker! =)

Från my point of view, det här är de tre snyggaste killarna och de tre snyggaste tjejerna in the world. Dock är det hård konkurrens och det var inte helt lätt att peka ut dem. Men här kommer de! (Det är ingen första andra och tredje plats, alla är på första plats!)


  

Danny  

Magnus Carlsson


    

Orlando Bloom


 

Keira Knightley


 

Katherine Heigl


   

Laila BaggeSooo, what do you think?


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

g

10 november 2009 09:49

jag kollar på bilderna och tänker bara en sak. VAFAN HAR DU FÖR FEL ?!

 
Lina Lilja

Lina Lilja

11 november 2009 02:38

Tydligen har du en annan asikt, och det vore roligt om du delade med dig av den efter som jag delade med mig av min asikt =)
Kram

http://lilja.bloggagratis.se

 
Johannah

Johannah

13 november 2009 08:55

Att Magnus Carlsson är söt är väl det jag kan hålla med om. ;-)

http://www.glife.se/J_S

 
Lina Lilja

Lina Lilja

14 november 2009 16:05

Vilken tur, jo han är gullig han =), och bög =(.. Hehe.
Kramar

http://lilja.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Julia

7 december 2009 22:46

Håller med om att Danny Saucedo är världens snyggaste kille - ABSOLUT!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se