Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Godnatt!

Av Lina Lilja - 9 november 2009 03:45

Jag mejlade mina tre bästa vänner och rådfrågade dem vad jag skulle göra. Har pratat med massa människor och de flesta har sagt att jag ska åka. Justja, berättade aldrig vad det hela handlar om. Jag fick erbjudande om att flytta till Texas och gå klart året där. I början så var ja näääääääe. Men jag sa att jag skulle fundera på det. Alla jag har pratat med sa "ÅK ÅK! Texas är så kul!!" Det lutade åt det men jag var fortfarande tveksam. Så jag mejlade mina tre bästa vänner och rådfrågade dem. Har bara fått svar från en av dem och hon sa;


"Gör inte vad du tycker, gör vad du känner". Och det fick mig att bestämma mig. Jag visste att de inte skulle ge mig deras åsikter, jag visste att de skulle säga något som skulle få mig att bestämma mig. Jag har bestämt mig, imorgon ringer jag organisationer. Berättar mer när jag har pratat med dem.


Ska sova nu. Har huset fullt av utbytesstudenter och andra människor, vilket har gjort att jag skulle gått och lagt mig för en halvtimma sedan och fortfarande sitter uppe. Hörs imorgon efter skolan!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se