Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Skype

Av Lina Lilja - 14 november 2009 00:38

När jag äntligen fick ljudet på datorn att fungera så pratade jag med min familj i typ en timma. Älskade familj och älskade stora, lillasyster som nu är 14 år gammal! Och gulliga katterna <3. Pratade bl.a med dem om skidresan till Montana som organisationen anordnar mellan jul och nyår. Fick information om den för typ en månad sedan, men då den var grymt dyr dissade jag den totalt. Mina föräldrar sa; ÅK! Jag; På riktigt??


Sedan insåg vi att man måste betala flygbiljetten själv, vilket var väldigt mycket dyrare än vad jag kunnat drömma om, så det blev ingen skidresa =( Men men, ska till NY i januari i alla fall vilket ska bli grymt roligt!! =) Saknar familjen massor nu, har inte pratat med dem på en månad typ. Gulliga gulliga familj.


Syrran verkade ha haft en bra födelsedag i alla fall, och de hade haft det bra i Spanien så det var skönt att höra! Härligt, var så grymt avis på dem att de kunde ligga på stranden och så. Visserligen är det typ 20 grader här på dagarna, men ingen strand eller hav så långt ögat kan nå....


Dagen har varit bra, trots att det är fredag den trettonde. Inget dumt har hänt, än i alla fall. Ska inte säga något än, fortfarande några timmar kvar av dagen för mig (i Sverige är den redan över). Gjorde färdigt ett jättegulligt halsband med en bild på syrran och mig på juveldesignen idag! Bild kommer! Älskade syrran <3


Och på tyngdlyftningen brottades vi. Jag vann!! Hejja Sverige, ni kan lita på mig, jag gör bra reklam för Sverige här! Folk verkar gilla mig =) Alla är superlessna för att jag ska flytta till Texas, de som vet om det. Har inte vågat berätta för alla än. Har ju inte fått någon familj eller så, och vet inte när jag ska flytta.


Har mycket mer att berätta, men får ta det lite senare. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, Keilas batteri på telefonen är dött så kan inte få tag på henne... Hörs senare!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se