Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Sova...

Av Lina Lilja - 14 november 2009 04:28

Ska nog gå och lägga mig. Skjuter upp uppdateringen om de senaste dagarna mer och mer och jag vet, förlåt!! Det kommer, promise! Ikväll i alla fall så åkte vi och köpte hem tacos + chips&salsa och åt hemma. Tittade på Ugly Betty och funderar nu på att gå och lägga mig, trotsa att klockan bara är halv tio en fredagkväll. Vi är alla trötta här, så det händer inte så mycket...


En sak som jag måste berätta dock, som jag glömde berätta för mina föräldrar när jag pratade med dem idag. När vi var på postkontoret för att Ceci skulle skicka ett paket till sin familj. Bredvid oss kommer en kille fram med ett paket, slänger en blick och ser ett Ä, vilket såklart gör att jag drar blicken dit. Inte ofta man ser ett ä i amerika liksom... Ser då att paketet ska till en kille i Sverige, coolt va!? Världen är bra liten.. Hann dock inte prata med honom något då han verkade väldigt stressad, men coolt var det!


Nä nu ska jag gå och lägga mig. Inga planer om imorgon. Ska troligtvis till biblioteket med Graham och Nate, det vore kul!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se