Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 14 november 2009

Library

Av Lina Lilja - 14 november 2009 16:08

God morgon amerikanare, god eftermiddag svenskar!

Lyssnar på julsånger just nu, något jag har gjort hela morgonen. Visserligen så har jag "All I want for Christmas is You" på mobilen och den har fått rulla ett x-antal gånger senaste veckorna. Men nu har jag lyssnat på "Do they know it Christmas" och just nu rullar min favorit "Last Christmas". Om mindre än en månad är det Lucia, något som dock inte firas i amerika. Något annat jag också kommer att sakna är julkalendern! Någon som vet vad för julkalender det är i år???


Idag ska jag till biblioteket i alla fall. Nate har någon skoluppgift som han och Graham ska jobba på, så jag tänkte passa på och följa med och göra lite sökningar, lite arbete, och skriva lite på boken. (Guuuuuuuud vad jag börjar låta som Blondinbella! Måste verkligen sluta läsa hennes blogg så mycket....) Tar med mig datorn så troligtvis så blir det väl någon uppdatering på bloggen också.


Annars så har jag inga planer för dagen. Eller snarare vi, här finns typ inte jag. Självständig? Nope. Aja, sorry. Drog upp ett onödigt och tråkigt ämne. Hörs senare, nu ska jag äta frukost!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS
 
Johannah

Johannah

14 november 2009 16:51

Svar: Jo, den är fin och säger en del om hur vi borde tänka mer. :-)

http://www.glife.se/J_S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se