Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Första dagen på mitt 17:de år

Av Lina Lilja - 23 november 2009 03:12

Japp, nu har mitt 17:de år här i livet börjat. Känns konstigt att verkligen vara 16 år gammal och att dessutom firat födelsedagen utan familjen. Men jag hade en mestadels bra dag ändå så jag är nöjd.


Alla har åkt hem utom Graham och Charlie som fortfarande hänger hos oss. Vi har jättetrevligt och jag har precis gjort min matteläxa. Så stolt att jag gjorde hela utan några störelsemoment! Trots att datorn satt en decimeter ifrån mig så lät jag den vara (eller tja, jag lägger upp bilder på nätet så när ena laddat klart så klickade jag bara att den skulle börja ladda upp nästa, men det räknas inte riktigt...). Ni kan gå in på Resdagboken.se och klicka in alias Lina93. Jag har lagt in flera nya bilder nu! Eller nya och nya, från halloween och så... Har varit väldigt dålig på att lägga in bilder på senaste tiden - ber om ursäkt för det!


Ska alldeles snart gå och lägga mig. Skola imorgon och tisdag - sedan är vi lediga i 5 dagar, jippie! Thanksgiving you know ;) Tror inte vi ska fira det något dock. Alla firar ju med familjer, och Keilas familj bor 16 timmar härifrån (och dessutom ligger hennes mormor på sjukhus med bruten höft och fick en hjärtattack när hon låg där innan hon skulle in på operation). Barnen firar med deras pappor och alla kompisar firar med familjen. Så tja, vi firar det väl inte mer än vad vi gjorde idag, I guess....


Nä ska krypa i säng snart. Ska försöka lägga in lite bilder från idag på resdagboken bara, så ni får se de fina presenterna jag fick! =) Hörs imorgon!


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se