Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Utlåst

Av Lina Lilja - 23 november 2009 23:45

Det var bara en vecka sedan jag blev utlåst sist, och tror ni inte att det händer idag igen?? Joo då. Frågade Ceci imorse om hon hade nycklarna, och japp det hade hon sa hon. Kommer hem, översta låset är låst men inte nedersta låset. Hon försöker låsa upp och inser sedan att hon bara har nyckeln till nedersta låset - dumbom! Vart fasiken hon har lagt den andra nyckeln vet bara Gud, men som tur var så kunde Graham åka hem och släppa in oss.


Nu sitter jag och gör mest ingenting. Har svarat på massa mejl, och tänkte skriva lite julkort och skicka till Sverige nu. Därefter ska jag ta en dusch.


Har haft en bra dag! Ganska slapp dag, men grymt rolig. Tittade på film på anatomyn, juveldesignen är alltid rätt slapp, matte var som vanligt och sedan på tyngdlyftningen spelade vi en variant av flaggan och jag ägde! Mitt lag vann båda gångerna, haha. Och så valde vi lag också, precis som i filmerna ni vet. Jag blev ena kaptenen och fick välja lag, vilket jag ångrade lite efteråt egentligen. Det hade varit kul att veta när man hade blivit vald, hehe. Men men, kul var det i alla fall.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se