Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 25 november 2009

Killsex

Av Lina Lilja - 25 november 2009 00:09

Att skriva om tjejsex var superlätt. Söker du på "tjejsex" på Google så får du fram miljontals bra svar. Söker du på "killsex" däremot, så är svaren inte ens hälften så många, och dessutom inte ens hälften så bra. Varför? Lever tjejer ut sin dröm mer än killar gör? Eller är det bara så att tjejer är mer öppna om det, och killar gör det men inte pratar om det? Värt att forska vidare på, men inte just nu, för det var inte det det här inlägget skulle handla om....


Om du är kille och är intresserad på killsex så har jag i alla fall fått fram att då ska du gå till en nudiststrand, lägga dig i buskarna i utkanten av stranden och se kåt ut. Tydligen är det mycket sex i buskarna kring nudiststränder, vilket är intressant. Jag trodde människor på nudiststränder bara var normala människor som gillade solen även på mer intima delar, men tydligen så är det extremt kåta människor som kommer till nudiststränder! (Hoppas ingen tog illa upp, var noll procent seriös. Och dessutom kanske inte jag borde säga något, som driver en blogg där det enda mina läsare vill läsa om är sex....)


Annars är det svårt att få fram mycket till information. Det mesta jag hittar är forum där frågan är ställd "Vart hittar jag en partner om jag vill ha killsex?". Det verkar som om det är enklare för tjejer, de bara går ut på krogen eller till en fest och raggar upp en tjej och går hem och lever ut sina drömmar, medans killar är mer osäkra. Är det samma sak i hetrosex? Är tjejen den mer dominerande personen överlag, och den mer säkra personen i sängen? Är killarna fega i ämnet sex?


Sedan verkar det också som att det är fler killar som blir upphetsade av tjejsex, än tjejer som blir upphetsade av killsex. Eller överlag så verkar det som att människor tycker att tjejsex är vackrare. Varför är det så? Det är ju trots allt sex mellan samkönade det handlar om... Själv så blir jag lite upphetsad på tanken av två killar tillsammans. Det är något speciellt med killar som håller händer eller kysser varandra av någon anledning, och går man ett par steg längre gissar jag på att det bara blir bättre, hehe. Okey, sorry, ska försöka hålla det seriöst här.


Nä men jag vet inte, kommer inte så mycket längre. Det verkar som att tjejer lever ut sina drömmar mer än killarna gör, eller åtminstone pratar mer om det. Det vore intressant om jag hade några manliga läsare som kunde svara på hur det är i deras kompisgäng och med dem. Själv har jag inte så bra killkompisar så att jag vågar fråga, hehe. Får söka lite och se om jag hittar mer information och kommer tillbaka till ämnet.


Puss o Kram

Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se