Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 25 november 2009

Lesbiska mer accepterade än bögar?

Av Lina Lilja - 25 november 2009 16:56

Hittade en artikel som passade väldigt bra till ämnet vi pratat om senaste veckan. Många av er har antagligen redan hört talas om det, jag vet att artikeln är några dagar gammal, but still. Jag ville reflektera över det, då det är ett sådant bra exempel.


Jag pratar om Adam Lamberts uppträdande på American Music Awards i söndags. Så fort jag läste så fick det mig att tänka tillbaka till 2003 när Madonna kysste både Britney Spears och Christina Aguilera under framträdandet på MTV Video Music Awards. Nog blev det en hel del uppståndelse, men inte fasiken förbjöd de någon av dem att medverka i morgontv, och ingen sa att det skulle förstöra deras karriär.


Jag kan hålla med om att Adams framträdande var lite mer än så, och att det kanske blev lite väl vulgärt emellanåt, men still, vad är det som gör att hans uppträdande gör att 1500 människor skickar in klagomål om uppträdandet? Varför är det okey för tjejer att kyssa tjejer på scenen, men inte okey för killar att kyssa killar? Vad är skillnaden???


Läs artiklarna själv här, och bedöm, ge en kommentar om vad ni tror.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6174827.ab

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article6181114.ab


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS
 
Ingen bild

Erik

25 november 2009 19:17

Vad ska man säga? folk överlag fokuserar aldeles för mycket på att dömma sina medmänniskor för saker som inte ens angår dem, än mindre påverkar dem.
Och vad gäller USA så är det knappast någon nyhet att landet är överfullt av hatfulla kättare som kallar sig kristna utan att bry sig om att bibeln uttryckligen säger att Gud reserverar räten att döma för sig själv och att vi människor ska älska varandra för dem vi är.
Denna kommentar är skriven av en heterosexuell, troende kristen man som anser att ALL kärlek mellan människor är vacker och av godo. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se