Lina Lilja - Love, Sex and Life

Direktlänk till inlägg 27 november 2009

Har du äntligen insett ditt misstag Måns?

Av Lina Lilja - 27 november 2009 05:36

Har ni hört Måns Zelmerlöws nya låt Impossible? Den är grymt bra, så har ni inte gjort det så lyssna in den! Gissar dock på att den rullar dygnet runt på svensk radio... I alla fall, så har ni tänkt på texten?


Han sjunger om att han gjorde ett stort misstag, att han vill ha "dig" tillbaka, men att det är omöjligt. Har han äntligen insett att vad han gjorde var fruktansvärt dumt? Sjunger han om sitt ex Helena?


När han var med i idol så tyckte jag att han var sååå gullig med hans flickvän. Jag var helt säker på att det skulle vara dem förevigt och att han aldrig skulle svika henne, men ack så fel jag hade. När de gick skilda vägar i början av 2008 så trodde jag att världen gått under, det var omöjligt! Det var liksom det perfekta paret!


Visst är Måns och Marie gulliga, men det är inte i närheten av hur gulliga Måns och Helena var tillsammans. Jag vet att det inte är min ensak egentligen, och de hade säkert bra anledningar till att göra slut, men tror ni att han sjunger om henne? Texten stämmer rätt bra om det.... Kolla in det själv här;

http://www.youtube.com/watch?v=Ppm6ixva3-I


Tja, ska försöka släppa det där nu. Är grymt trött så ska krypa i säng. Hörs imorgon! Har inga planer alls för den dagen så vi får se vad som händer...


Puss o Kram
Lina Lilja

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lina Lilja - 12 mars 2010 09:32

Hejsan allihopa! Var ett tag sedan nu, och tyvärr så blir det här inget roligt inlägg för de flesta, i alla fall vad jag tror. Har en bra och en dålig nyhet, fast för vissa så kanske det blir två dåliga eller två bra eller jag vet inte vad. Men såhär...

Av Lina Lilja - 27 februari 2010 22:07

Ledsen, ledsen, väldigt ledsen för att jag inte skrivit på typ evigheter, men min vecka har verkligen varit påfrestande! Fullproppad, sena kvällar, och dessutom psykiskt påfrestande. Men nu är den över och jag har S P O R T L O V !!!   Den ska ti...

Av Lina Lilja - 20 februari 2010 22:04

Screw SVT, hata Melodifestivalen. Nu har det värstaste värsta hänt... Resultatet i dagens delfinal gjorde så att Alcazar kom till Andra Chansen, vilket visst är lite surt, men de är vidare i alla fall och kan fortfarande komma till Final. Grejen är b...

Av Lina Lilja - 19 februari 2010 20:11

Ja, det är många som undrar vart jag håller hus.. Sanningen är (vänta nu, jag ska släppa en riktigt bomb!)... Djuuuuuuuuuuuuuupt andetag! Jag tror jag är redo nu;               DYGNET HAR BARA 24 TIMMAR!!!!   Chockande, jag vet. O...

Av Lina Lilja - 13 februari 2010 22:02

Jahapp, då var ytterligare en delfinal i årets upplaga av melodifestivalen förbi och över. Jag var som sagt på genrepet vilket var roligt, men ändå inte superkul. Artisterna såg ut ungefär som om de precis klivit upp ur sängen (osminkade och håret va...

Presentation

Omröstning

Kommer ni att följa med mig till nästa blogg?
 Absolut!
 Aldrig!
 Vet inte

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Följ bloggen

Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Blogkeen
Följ Lina Lilja - Love, Sex and Life med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se